Allround Financieel Adviseur

Organisatie:
Ben jij de allround financieel adviseur die bij onze klant het team komt versterken?

Onze klant is een onafhankelijk advieskantoor gevestigd in Haarlem. Zij bieden hoofdzakelijk advies aan werkgevers op het gebied van voorzieningen voor of over werknemers. Je kunt hierbij denken aan de collectieve pensioenregelingen, verzekeringen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, maar ook aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

Functieomschrijving:
De pensioensector is volop in beweging en dat biedt veel kansen voor onze klant. Tevens zien zij veel mogelijkheden op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Daarom zoeken zij dan ook een enthousiaste collega die met hen mee wilt groeien.
Zij leveren kwalitatief goed werk, zijn een gedreven team en werken hard als het nodig is, maar bovenal houden zij van gezelligheid en plezier maken. Doordat ze in een klein team werken, heb je als allround financieel adviseur grote invloed op het geheel en heb je een rol in het (mede)bepalen van de toekomstige koers van het bedrijf.

Belangrijkste werkzaamheden
Het takenpakket is niet vastomlijnd. Taken waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld het adviseren van zakelijke klanten over de pensioenregeling en/of inkomensvoorzieningen of het pensioenbewust maken van hun medewerkers. Andere taken kunnen zijn het verzorgen van het administratieve proces van nieuwe aanvragen, mutaties en accurate dossiervorming of het overleggen met uitvoerders en verzekeraars om de belangen van hun relaties zo goed mogelijk geregeld te krijgen.
Maar jouw taak zou net zo makkelijk kunnen zijn dat je een RI&E opstelt of een relatie kunt helpen bij het begeleiden van verzuim.
Mogelijkheden te over dus, waar wij graag het gesprek met je over aangaan.

Functieprofiel:
De beschikbare werkzaamheden zijn flexibel in te richten en aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Zij hebben daarom niet een vastomlijnd profiel, maar herken je jezelf in één of meer van de volgende situaties, dan gaan wij heel graag een gesprek met jou aan:

  • Je bent in het bezit van WFT diploma’s als vermogen, inkomen en/of pensioen, of bereid deze te halen;
  • Duurzame inzetbaarheid is iets waar je affiniteit mee hebt en waarmee jij waarde aan het team kunt toevoegen;
  • Je kunt goed overweg met Excel/MS Office en administratief werk is jouw ding.

Ervaringsniveau

  • Of je bent starter met (nog) weinig ervaring, maar met een enorme drive om te leren;
  • Of je hebt juist ruimschoots ervaring in het vak en wil een volgende stap zetten in je carrière.

Functie-eisen:

  • Je hebt een opleiding op mbo niveau, voorkeur financieel;
  • Je bent in het bezit van WFT basis, Inkomen en/of Pensioen of bereid deze te halen;
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (in woord en schrift);
  • Je kan redelijk overweg met Excel en Office365.

Wat bieden zij:
Het team is niet groot en daardoor is er ruim voldoende mogelijkheid om de functie naar eigen wens in te richten. Zij vinden het belangrijk dat de adviseurs zich in hun functie blijven ontwikkelen, daarom is er in overleg zeker ruimte voor (bij)scholing.
Salaris marktconform, inclusief uiteraard een goede pensioenregeling.
Uren zijn bespreekbaar en we denken graag mee om de werkweek dusdanig in te richten dat het voor jou goed werkt. Thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden maar we zien je wel graag elke week op ons kantoor.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van allround financieel adviseur? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u via de mail richten aan Ron Hermans.