Automonteur

Organisatie:

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren automonteur. Zij zijn een succesvol autobedrijf en uitgegroeid tot een volledige mobiliteitspartner, zoals autoreparatie. De werkplaats is gespecialiseerd in APK, reparatie en onderhoud van alle soorten en merken personenauto’s en bedrijfsauto’s. Vooral zijn zij gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Zij werken vanuit een moderne werkplaats die voorzien is van de nieuwste apparatuur. Het is een no-nonsense garagebedrijf. U kunt hier terecht voor een snelle en betaalbare APK keuring, bandenservice, bandencheck en opslag van winterbanden en zomerbanden. Daarnaast verzorgen zij het onderhoud aan uw airco.

Functieomschrijving:

Als automonteur (technisch specialist) ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Je specialisme is het snel lokaliseren en vervolgens vakkundig oplossen van storingen. In nauwe samenwerking met je collega’s ga je ervoor zorgen dat de auto’s in topconditie blijven. Zij hebben daarvoor een vakman voor ogen die als geen ander vertrouwd is met de moderne stand van de autotechniek, maar evengoed bekend is met de oudere autotechniek.

Functie eisen:

Je overtuigt door je technische kwaliteiten (opleiding eerste monteur + APK) en werkervaring. Je beschikt over een flinke dosis zelfstandigheid en je bent inventief, improviserend en betrokken. Naast een oplossingsgerichte instelling kan je ook in voorkomende gevallen klanten gepast te woord staan.

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot autotechnicus of 1e autotechnicus;

APK-keurmeester diploma is een pré.

  • Je hebt enige ervaring in soortgelijke functie.
  • Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling.
  • Je kunt zowel binnen een team als zelfstandig werken.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs (B).

Arbeidsvoorwaarden:

Zij bieden aantrekkelijk en afwisselend werk binnen een mensgerichte organisatie. Zij zijn een modern bedrijf met een uitstekende werksfeer, ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Salariëring conform Cao.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel van automonteur? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.