back-end Laravel developer

Organisatie:

Ben jij de back-end Laravel developer ( PHP programmeur ) die bij een snel groeiend bedrijf wilt werken met toffe collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is in 2007 opgericht. Vanuit een gezamenlijke passie voor ICT én mensen zijn zij gegroeid naar een ondernemend en dynamisch bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring en een team van professionals zijn zij dagelijks met plezier aan het werk voor diverse opdrachtgevers in Nederland.

De medewerkers werken voor diverse opdrachtgevers, vaak voor een langdurige periode. Ze zorgen voor het optimaliseren en stabiliseren van de ICT-systemen van hun klanten. Bij deze opdrachten staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met een persoonlijke benadering en goede werksfeer.

Daarom vinden zij een goede balans tussen werk en privé een voorwaarde om iedere dag succesvol te kunnen zijn. Naast de klant, staan de medewerkers op nummer 1.

Functie:

Als back-end Laravel developer ( PHP programmeur ) werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is onmisbaar, waarbij zij sturen op passie voor jouw vak en de kwaliteit van het werk.

Als back-end Laravel developer ( PHP programmeur ) op onze webapplicatie afdeling ontwikkel jij samen met een team van serieus goede back-end developers aan kwalitatief hoogstaande websites en webapplicaties voor de klanten! Je wordt ook enthousiast van het peer reviewen van het werk van je collega’s en je bent niet bang om over die ene punt of komma te zeuren, omdat het nou eenmaal beter kan en daarom moet. Zelfs als de coding style checker het al lang goed vindt.

De focus ligt op (middel) grote organisaties met een dynamisch ICT landschap. Hier mogen zij al bijna 15 jaar boeiende en afwisselende opdrachten uitvoeren. Ze richten zich op complexe vraagstukken, waarbij de informatievoorziening ingrijpend veranderd moet worden. Zij ontwerpen en maken software, en voorzien klanten van ICT-advies.

Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met PHP, Laravel, Versiebeheer en continuous integration;
  • Vue.js en het schrijven van unit- en/of feature tests is een pré;
  • Je hebt passie voor je vak;
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk;
  • Je durft te communiceren en je bent collegiaal;
  • Je werkt graag samen met andere developers, staat open voor feedback en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Arbeidsvoorwaarden:

Een dynamische werkomgeving, een plek om te werken met de nieuwste technologieën en jezelf maximaal te ontwikkelen. Wat bieden zij jou als back-end Laravel developer ?

Je komt te werken in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Samen proberen zij van iedere sprint van 2 weken een succes te maken. Zij werken zoveel mogelijk volgens de Scrum methode en je input tijdens een retro, refinement en planning wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Daarnaast krijg je natuurlijk ook een goed salaris. En krijg je genoeg ruimte om te leren van andere developers en/of je verder te ontwikkelen in nieuwe technieken. We werken op dit moment gedeeltelijk remote en in de toekomst zullen we dat blijven doen. Daarnaast kunnen we niet wachten om weer eens met zijn allen samen te komen voor een barbecue, evenement of spel.

Zij ondersteunen je graag in je ontwikkeling door opleidingen en opleidingsdagen aan te bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om geheel vrijblijvend je kennis te delen met collega’s en vinden zij het leuk om enkele keren per jaar een informele bijeenkomst te organiseren met collega’s en soms ook met klanten en partners.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris.

Selectieprocedure:

Vind je het leuk om dagelijks als back-end Laravel developer te werken in de dynamiek van een snel groeiende onderneming? Reageer dan snel!  Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.