content-en communicatiemedewerker ( 28-32 uur per week)

Organisatie:

Voor een communicatiebureau regio Utrecht zoeken wij per direct een enthousiaste en gedreven content-en communicatiemedewerker ( 28-32 uur per week).

Zij hebben een passie voor communicatie. Van het maken van content tot het bedenken van een communicatiestrategie. De afwisseling in hun werk maakt van elke dag een feestje. Zij creëren verrassende content, aantrekkelijke visuele uitingen en een unieke visie. Verder zijn zij niet alleen van de plannen, maar ook van de daden. Zo brengen ze het idee van de klant tot leven. Gedreven, origineel en straight forward. Dat zijn zij.

Functieomschrijving:

In jouw functie als content- en communicatiemedewerker bedenk jij pakkende online teksten voor klanten in het commerciële en publieke domein, B2B & B2C? Maak jij social media content in een handomdraai en rollen de blogs uit je toetsenbord.

Wie ben jij?:

Onze voorkeur gaat uit naar een content- en communicatiemedewerker met een afgeronde HBO opleiding Communicatie/ Marketing/Media. Uiteraard een uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal. Plannen is jouw tweede naam, je kan goed organiseren en je hebt een flexibele houding. Je vindt het tof om in een jong en klein team te werken waar ruimte is voor eigen inbreng. Je bent niet bang voor tools zoals Mailchimp, Canva en Hootsuite. Fijn als je in de omgeving van Utrecht/ Houten woont.

Arbeidsvoorwaarden:

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel Content-communicatiemedewerker? Zo ja dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.