Directie Secretaresse

Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Organisatie:

Voor een woningcorporatie zoeken wij per direct een fulltime, ervaren, enthousiaste en gedreven Directie Secretaresse.

Onze opdrachtgever is voor Nederlandse begrippen een unieke organisatie waar welzijn en wonen hand in hand gaan. Een woningcorporatie met welzijn in huis, of een welzijnsorganisatie met huurders dichtbij? Je kunt het omschrijven zoals je wilt, de combinatie is bijzonder, het werkt en ze zijn er trots op. Zij beheren 2.300 verhuureenheden en hebben een sterke lokale verankering. Met 40 medewerkers werken zij er hard aan om inwoners prettig te laten wonen en leven. Ze zijn een hechte professionele organisatie, met een prettige werksfeer en betrokken collega’s.

Functieomschrijving:

In jouw functie als secretaresse ben jij de steun en toeverlaat van de directeur en het managementteam. Wie zoeken we? We kunnen een hele lijst maken van alle taken, maar eigenlijk zoeken we de bekende duizendpoot, het schaap met die befaamde vijf poten en de spin in het web. Iemand die erg goed is in het overzicht bewaren, plannen en organiseren. Ervaring met Outlook, Teams en de applicaties van MS Microsoft. De senioriteit zit ‘m niet in je leeftijd, wel in je houding. Als directie secretaresse ben je comfortabel in het aanspreken van collega’s en met je persoonlijke stijl weet je ook drukbezette managers mee te krijgen. Dat komt natuurlijk ook door je talent voor planning en vooruitkijken. Daardoor weet je wat nu nodig is, maar ook wat nodig gaat zijn. Je pakt daarom zelfstandig projecten op, verbetert werkprocessen en ook daarmee ontzorg je. Je raakt niet gestrest als je ’s avonds naar huis gaat en je hebt wéér niet een lijstje kunnen afwerken, want het actief bijdragen aan onze visie vraagt om dagelijks prioriteren en daar voel jij je goed bij.              

Welke competenties heb je?

· We houden van humor, ad rem zijn op een leuke manier en je kunt snel schakelen.

 · Wij denken dat HBO denk- en werkniveau helpt in deze functie.

 · Je bent integer en discreet.

 · Je hebt affiniteit met automatisering.

 · Je bent zelforganiserend.

 · Je kunt kernachtig MT en RvC (avond)vergaderingen notuleren.

 · Tot slot, je bent praktisch en stressbestendig ==> we hangen nogal vaak aan je (flex)bureau, want niemand is onmisbaar, behalve jij.

Arbeidsvoorwaarden:

  • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Tijdens ons kennismakingsgesprek informeren wij je daar graag over
  • Autonomie in je werk, wij sturen jou niet, eerder andersom. Zij zijn voor Nederlandse begrippen een unieke organisatie waar welzijn en wonen hand in hand gaan. Een woningcorporatie met welzijn in huis, of een welzijnsorganisatie met huurders dichtbij? Je kunt het omschrijven zoals je wilt, de combinatie is bijzonder, het werkt en ze zijn er trots op. Ze zijn een hechte professionele organisatie, met een prettige werksfeer en betrokken collega’s
  • Hybride werken, (max) 50% thuis en 50% op kantoor. Dat je bereikbaar/beschikbaar bent, vinden we wel belangrijk
  • Cao Woondiensten, min. €3.327,00 – max. €4.098,00 afhankelijk van opleiding, ervaring, potentie. Je start met een jaarcontract, voor 36 uur per week.
  • Hele leuke collega’s, een informele sfeer, maar ook een organisatie die beweegt en in ontwikkeling is. Ze zijn een lerende organisatie waarin de focus sterk ligt op persoonlijke en vakkundige ontwikkeling, daartoe hebben ze een persoonlijk opleidingsbudget en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden (cafetariasysteem).

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel Directie Secretaresse? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.