Elektromonteur

Organisatie:

Wij zijn voor één van onze klanten op zoek naar een elektromonteur. Onze opdrachtgever is lokaal georiënteerd en rekent geheel Noord-Holland tot haar werkgebied.
Uiteraard voeren zij op verzoek in geheel Nederland projecten uit. Zij zijn werkzaam voor zowel particulieren als aannemers en bedrijven in de sectoren: woningbouw (zowel nieuwbouw als renovatie), utiliteitsbouw voor winkels, bedrijven, gemeenten en industrie. Ook staan zij bekend voor de nuchtere, West-Friese mentaliteit die het bedrijf uitstraalt. Dankzij een goede communicatie, vakbekwaamheid en hard werken staan zij garant voor de kwaliteit van de installaties en systemen. Onze opdrachtgever is een stabiele en nog altijd groeiende organisatie. Zij verzorgen de verlichting voor veel bedrijven en hebben daarnaast een goedlopende webshop en verschillende websites.

Tevens zijn zij volop in ontwikkeling en introduceren dan ook binnenkort een aantal nieuwe initiatieven.

Van onze medewerkers verwachten zij dat ze flexibel zijn en een handje helpen op de momenten dat dat nodig is.

Onze opdrachtgever werkt met de beste gereedschappen en materialen en zijn gewend om samen de schouders er onder te zetten en er samen echt iets van te maken! Dat gebeurt in een wisselende werk omgeving, met heel veel variatie en afwisseling.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur die zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren en die beschikt over een hands on mentaliteit. Als zelfstandig elektromonteur heb je veel contact met de klanten en ben je eigenlijk de hele dag op pad. De ene dag met meerdere collega’s, vaak als koppel en soms alleen. Het is maar net waar de klus om vraagt. Aan de hand van een vooraf opgezet plan, maar soms ook improviserend als de situatie daar om vraagt, verzorg je (deel-)installaties.

Namens dit bedrijf ben jij straks op locatie het aanspreekpunt voor alle vragen en wensen van de klant. Je verzorgt de installatie zoals afgesproken en staat de klanten enthousiast te woord. Daarbij vind je het leuk om alles netjes af te werken en te zorgen dat klanten tevreden zijn wanneer je klaar bent. Je hebt veel specialistische kennis en informeert wanneer dat mogelijk is over eventuele extra mogelijkheden.

Functie eisen:

Afgeronde opleiding MTS-Elektrotechniek of gelijkwaardig en in het bezit van rijbewijs B. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Zelfstandig kunnen werken en je bent flexibel. Je komt veel bij klanten over de vloer, hierbij verwachten wij dat je klantvriendelijk bent ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden:

Uiteraard kun je rekenen op een passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden. Zij zijn als organisatie sterk gegroeid, maar de lijnen zijn kort en er is volop ruimte voor ontwikkeling. Werken bij dit bedrijf is iets dat ze elke dag SAMEN aanpakken. Je bent veel op pad en komt bij de meest verschillende klanten te werken. Dat vraagt soms wat flexibiliteit, is ook weleens een uitdaging, maar vooral natuurlijk ook erg interessant!

  • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden
  • Een meer dan marktconform salaris volgens geldende Cao
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Uitzicht op een vast dienstverband, dit betreft een baan in dienst bij de opdrachtgever en niet via een uitzendbureau.
  • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s
  • Pensioen goed geregeld

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel van elektromonteur? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. De sollicitatie kunt u richten aan Ron Hermans.