Franchisenemer voor grill- en maaltijdenwinkels (regio Den Haag)

Ben jij toe aan sterk afwisselend en uitdagend werk als zelfstandige ondernemer? En ben je klaar om als franchisenemer jouw verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze opdrachtgever zoekt franchisepartners voor hun grill- en maaltijdenwinkels. Als partner profiteer je van een bewezen formule. Hierdoor kun je jezelf volledig focussen op de belangrijkste aspecten van ondernemerschap: tevreden klanten en smakelijke producten.

Wie zijn zij?

Zij streven naar smaakvol ingerichte winkels waar voorbijgangers niet omheen kunnen. Deze vers winkels laten passanten verlangend kijken naar jouw producten. De aanstekelijke aroma’s laten het water in de mond lopen. Klanten kunnen niet in een snelle pas om hun winkels heen.

Bewezen franchise-formules.
Zij spelen in op de gemak-trend. In hun winkels vind je een breed assortiment aan verse kant-en-klaarmaaltijden, heerlijke belegde broodjes en tal van gegrilde kipproducten of gebakken visproducten. Je kunt onze gerechten direct opeten of thuis opwarmen. Het is gemakkelijk én gezond. Zij blijven groeien en zijn daarom op zoek naar ondernemers met een persoonlijke en betrokken instelling. Als franchise stellen zij hun jarenlange expertise ter beschikking en ondersteunen ze jou als franchisenemer op elk vlak. Je krijgt bovendien intensieve begeleiding; voorafgaand, tijdens en na de opening van jouw winkel.

Wat breng jij mee?

Wij werken niet met een uitgebreid typeprofiel van een franchisenemer. Voor ons telt één ding: jij bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken. Natuurlijk heb je affiniteit met versproducten en het zou fantastisch zijn wanneer je een achtergrond heb vanuit de Retail. Maar met lef en passie voor jouw winkel en de hulp vanuit de organisatie wordt je vast en zeker een succesvolle ondernemer. Wij zijn op zoek naar ondernemende franchisekandidaten om de ambities op de Nederlandse markt te kunnen realiseren.                     

Wat kan je verwachten?

Praktische en theoretische begeleiding.
Kandidaat-franchisenemers krijgen bovendien een intensieve begeleiding voorafgaand aan het openen van een winkel. Dit is theoretisch, maar vooral praktisch. Want: een ondernemer mag absoluut niet bang zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken. Zij begeleiden jou met het zoeken naar een geschikte locatie of zij hebben die al voor je. Ook wordt je ondersteund met de financiering van jouw onderneming.

Selectieprocedure:

Spreekt dit jou aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel van een franchiseondernemer? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.