HR-Medewerker (28-32 uur)

Organisatie:

Ben jij onze nieuwe collega HR-medewerker die ons team komt versterken? “Krijg jij energie van een veelzijdige, uitdagende HR-functie? En vind jij het leuk om uiteenlopende vraagstukken uit te zoeken of op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!” 

Onze opdrachtgever streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. Ze zijn een klantgerichte corporatie en gaan uitdagingen met overtuiging aan. Hun hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met hun partners. Op dit moment zijn zij volop in beweging om een betere invulling te geven aan hun waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functieomschrijving:

Als HR-medewerker ben jij binnen het team het eerste aanspreekpunt voor collega’s m.b.t. HR-gerelateerde vragen (o.a. cao, secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantie-uren, salarisuitbetaling, werkgeversverklaring etc.). Je vormt samen met twee HR-adviseurs het P&O team en bent onderdeel van de afdeling P&O, Communicatie en Secretariaat. Als HR-medewerker heb je een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Je zorgt ervoor dat alles rondom HR-mutaties administratief foutloos wordt verwerkt
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s m.b.t. HR-gerelateerde vragen, maar ook voor de externe partij die de salarisadministratie verwerkt
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces
  • Je faciliteert trainingen, neemt deel aan HR-gerelateerde projecten en je zorgt voor het functioneel beheer van het HR-systeem
  • Je verzorgt verschillende rapportages

Functie-eisen:

Je bent een ervaren en enthousiaste HR-medewerker die energie krijgt van een veelzijdige, uitdagende functie. Je vindt het leuk om uiteenlopende vraagstukken uit te zoeken en/of op te lossen. Je bent hands-on, klantgericht, administratief sterk en óók cijfermatig een kei. Je hebt affiniteit met IT en werkt nauwkeurig. Integriteit heb je hoog in het vaandel staan en je hebt een gezonde dosis humor. Je beschikt over basiskennis van wet- en regelgeving op het gebied van HR en je hebt affiniteit met salarisadministratie. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van HRM.

Arbeidsvoorwaarden:

Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Je krijgt kansen om te groeien en werkt vanaf het eerste moment aan je persoonlijke ontwikkeling, uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal € 3.357, – bruto (schaal F) per maand o.b.v. 36 uur per week. Ook krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. vakantiegeld, gratificaties en welzijnsbudget in ondergebracht zijn. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Jij krijgt direct een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel HR-medewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.