Logistiek medewerker

Organisatie:

Ben jij de logistieke medewerker die graag de bloemetjes buiten zet?Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie binnen een innovatieve en creatieve omgeving? Ben jij de onmisbare schakel in de orderverwerking van dit prachtige bedrijf en vind jij het leuk om mee te werken in hun logistieke proces? Dan zijn wij op zoek naar jouw talenten!

Onze klant is een familiebedrijf met meer dan 150 medewerkers in dienst. Zij streven voortdurend, in lijn met de verwachtingen van haar afnemers, naar hoogwaardige kwaliteit, uniformiteit en ‘just in time’ levering. Dat doen ze door continu te investeren in nieuwe ontwikkelingen en middelen. Als het gaat om technologische vernieuwingen hebben zij een naam hoog te houden. Zij lopen voorop op het gebied van procesautomatisering, ICT en energievoorziening (WKK) en hebben meerdere patenten op haar naam staan. Hierdoor zijn zij dan ook een inspirerende leverancier voor baanbrekende rassen en één van de grootste siertelers van de wereld.

Familiebedrijven begrijpen als geen ander wat de waarde van mensen is. Ze doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Bijvoorbeeld door je al snel verantwoordelijkheid te geven. Door werk dat bij je talent en ambities past. Door te zorgen voor goede werkomstandigheden en niet voor niets is het ziekteverzuim in dit bedrijf opvallend laag. En vooral door te luisteren naar je wensen en je mogelijkheden te geven jezelf te ontwikkelen.

Zij vinden het ook belangrijk om voorop te lopen in hun sector, maar wel op een manier die in harmonie met de natuur is. Eigenlijk zijn ze sinds de start van het bedrijf al maatschappelijk aan het ondernemen, nog vóór MVO door iedereen werd omarmd. En nog altijd gaan zij hun verantwoordelijkheid niet uit de weg.

Functieomschrijving:

Als dé specialist wil onze klant de innovatieve creatieve en internationale leverancier van baanbrekende rassen zijn. Deze baanbrekende rassen worden op onze locatie in Noord Holland verwerkt en komen op de afdeling logistiek intern aan om gereed gemaakt te worden voor aflevering naar de klanten. Als logistiek medewerker werk je in een team en zorg je samen voor het interne transport van de stekken en de verwerking van de orders. De ene dag ben je de bestuurder van de plaats/haal wagen in de kas en zet je de stekken op de juiste plek. De andere dag help je mee met de orderverzameling en het verzendklaar maken van de stekken in de koelcel of op de expeditie. Bij storingen kan je direct schakelen en zorg je ervoor dat deze verholpen worden zodat de verwerking door kan gaan. Omdat het proces op de afdeling logistiek intern bijna continue doorloopt ben je flexibel inzetbaar. En natuurlijk let je erop dat de orders kloppen zodat onze chauffeurs de stekken tijdig en compleet bij de klanten kunnen afleveren.  
In deze functie leg je verantwoording af aan de bedrijfsleider beworteling & logistiek.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten

 • Je bestuurt de plaats/haalwagen op de afdeling teelt en zorgt voor een juiste plaatsing van de bakken met chrysantenstekken.
 • Je zorgt voor de verwerking van de onbewortelde stekontvangsten vanuit de buitenlandse productielocaties en zet de benodigde partijen klaar voor de steekafdeling.
 • Je verwerkt de orders voor onbeworteld stek en maakt deze verzendklaar.
 • Je werkt mee op de expeditie om de orders te verzamelen en verzend klaar te maken voor transport.

Functie-eisen:

 • Je beschikt over een Mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een logistieke omgeving of vindt het leuk om hier werkzaam in te zijn.
 • Je bent computervaardig, hebt enig technisch inzicht en bent stressbestendig.
 • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en bent een aanpakker.
 • Je bent nauwkeurig en accuraat en flexibel in werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kunt omgaan met Engelstalige software.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken maar kan ook zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een uitdagende baan van logistiek medewerker vol van inspiratie en innovatie bieden zij veel meer. Reken bij onze opdrachtgever op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: zij weten wat specialisten waard zijn.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van logistiek medewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link via de mail. Reacties kunt u via de mail richten aan Ron Hermans, info@victoriepeople.nl.