Monteur elektrische installaties

Organisatie:

Wegens een sterke groei in zijn wij voor onze klant op zoek naar een installatiemonteur die hun de komende jaren gaat ondersteunen op het gebied van luchtverwarming en cv- en gasinstallaties. Bij onze opdrachtgever in de installatietechniek gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Zij laten niets aan het toeval over en staan zij garant voor een perfecte afwerking.

Functieomschrijving:

Als zelfstandige installatiemonteur ben jij van vele markten thuis. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden bij particulieren. Geen dag is het zelfde voor je want het ene moment ben je bezig met service werkzaamheden aan CV ketels en het andere moment ben je een volledig nieuwe installatie aan het aanleggen.

Naast dat je een representatief persoon bent wordt er ook van je verwacht dat je advies uitbrengt naar de klant.

Functie eisen:

  • VMBO/ MBO opleiding installatietechniek, affiniteit met techniek is ook goed, zij leiden jou verder op!
  • Rijbewijs B is een pré
  • Representatief, proactief en collegiaal
  • Zelfstandig

Arbeidsvoorwaarden:

Kortom, een boeiende en uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een organisatie waar zij een no-nonsense mentaliteit hebben, zij houden van korte lijnen en misschien wel het meest belangrijke is dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Een hoge mate van zelfstandigheid en een fijne werkomgeving wordt geboden.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande functieomschrijving van installatiemonteur? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie t.a.v. Ron Hermans door je aan te melden via deze link.