Operations/Recruitment Manager

Ben jij onze nieuwe collega Operations/Recruitment Manager die ons team komt versterken?

Over het bedrijf:

Onze klant is een toonaangevende speler in de offshore industrie, gespecialiseerd in het leveren van diensten en professionals aan klanten in de offshore (renewable) industrie. Zij streven naar langdurige relaties en het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten. Het team bestaat uit gedreven professionals die dagelijks werken aan uitdagende projecten.

Functieomschrijving:

Als Operations/Recruitment Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan het team van Recruiters, Account Managers en de back office support. Je speelt een cruciale rol in het uitbouwen van hun relaties in de offshore (renewable) industrie en draagt bij aan de groei van het bedrijf door middel van sterke commerciële en sociale vaardigheden. Je start jouw dag dynamisch met diverse vraagstukken. Denk aan: hoe voeren we het werving & selectie proces uit en wat kan beter? Hoe zorgen we ervoor dat mutaties snel en correct worden verwerkt? Tussendoor sta jij onze medewerkers te woord, verricht je praktische/operationele HR ondersteuning o.a. door het inplannen van trainingen, verzorgen van onboarding en het aanleveren van data voor rapportages. Jij weet als geen ander om een HR afdeling vorm te geven. Kortom, een hele uitdagende functie binnen dit bedrijf, waarbij je zelf je agenda en prioriteiten indeelt.

Verantwoordelijkheden:

 • Leidinggeven: Dagelijkse aansturing en coaching van het team van Recruiters, Account Managers en back office medewerkers.

 • Commerciële ontwikkeling: Uitbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties binnen de offshore (renewable) industrie.

 • Strategische planning: Ontwikkelen en implementeren van strategische plannen om bedrijfsdoelen te bereiken en nieuwe kansen te identificeren.

• Werving en selectie: Coördineren van het wervings- en selectieproces voor het uitzenden en detacheren van personeel, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

 • Procesoptimalisatie: Continu verbeteren van interne processen en procedures om efficiëntie en effectiviteit te verhogen.

 • Rapportage: Opstellen van periodieke rapportages en analyses met betrekking tot teamprestaties en commerciële activiteiten.

Welk type persoonlijkheid zoeken we?

Je bent een stevige sparringpartner voor directie en MT en tegelijkertijd iemand waarbij je je op je gemak voelt. Iemand waarvan de deur open staat en je ook zonder afspraak gewoon binnen kunt lopen. Je bent warm op de relatie, duidelijk op de inhoud. Je kunt goed beargumenteren en vasthoudend zijn als het moet. Je bent stevig genoeg om je onafhankelijke mening te uiten ook wanneer deze mening afwijkt van de rest. Je bent integer en snapt wanneer je informatie (nog) niet kunt delen.

Wat wordt er gevraagd?

 • Ervaring: Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de uitzend- en detacheringsbranche, bij voorkeur in de offshore of renewable sector.

 • Leiderschap: Aantoonbare ervaring in het leiden en motiveren van een team.

 • Commercieel inzicht: Sterke commerciële vaardigheden en het vermogen om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden.

 • Sociale vaardigheden: Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.

 • Opleiding: Een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau.

 • Talen: Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

• Flexibiliteit: Bereidheid om te reizen en te werken in een 24-7 industrie.


Wat bieden zij?

• Uitdagende projecten: Werken aan interessante en complexe projecten binnen de offshore (renewable) industrie.

 • Professionele groei: Ruimte en ondersteuning voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 • Teamdynamiek: Deel uitmaken van een fantastisch team met een positieve en ondersteunende werksfeer.

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Veel vrijheid in je rol en de mogelijkheid om je eigen ideeën en initiatieven te realiseren.

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je als Operations/Recruitment Manager werken in een leuk team, met een ontspannen sfeer en waar plezier in het werk en resultaten behalen samengaan? Dan maken we graag beter kennis met je. Reageren kan door aan te melden via deze link. Neem contact op met Ron Hermans (recruiter) via of 06 – 81 70 19 10 of via WhatsApp. We kijken uit naar je reactie.