Sales medewerker

Deze vacature is voorlopig on-hold!

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een sales medewerker, kom jij het sales team versterken?

Organisatie:

Onze opdrachtgever biedt internationale bedrijven de kans om in Europa met succes te starten. Het zijn dus wisselende projecten die zij aannemen en waar jij op projectbasis aan het werk gaat. Als sales medewerker leg je het eerste contact met de potentiële klant en is jouw doel om een afspraak te maken en de deal te sluiten.

Klanten binnen en buiten Europa zoeken klanten in Nederland. Een klant uit Engeland is op zoek franchisenemers in Amsterdam en voor een andere klant uit Singapore zoeken zij horecaondernemers die met hun software aan de slag willen. Voor een klant uit Duitsland brengen zij een fysiek product op de markt. Kortom, een heel breed pakket waarbij zij je leren om verschillende producten en diensten te verkopen. Zoals je kunt lezen groeien zij snel en er komen dus steeds nieuwe producten en diensten bij. Dat maakt deze baan als sales medewerker juist zo aantrekkelijk, geen dag hetzelfde!

Functieomschrijving:

Als sales medewerk ben jij de schakel tussen de klant en de opdrachtgever vanuit welk land ter wereld dan ook. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beheren van de klantrelatie. Proactief meedenken, vertalen naar offertevoorstel, contact met leverancier(s). Jij zit aan de voorkant van innovatieve producten die Europa gaan veroveren…..hoe gaaf is dat?

Functie eisen:

Als sales medewerker ben je commercieel ingesteld. Communicatief ben je sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook al ben je schoolverlater vinden wij dat niet erg, wij helpen je graag om die succesvolle sales medewerker te worden. Door de snelle groei van deze organisatie kan jij wellicht in de toekomst in jouw functie verder doorgroeien tot senior sales medewerker of sales manager.

Arbeidsvoorwaarden:

Je komt uiteraard bij een groeiende organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en ligt rond de € 2500,= per maand. Daarnaast zijn er aantrekkelijke bonussen te verdienen. Uiteraard bij deze functie goed ( secundaire) arbeidsvoorwaarden die wij graag met jou in een persoonlijk gesprek willen bespreken.

 Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van sales medewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. De sollicitatie kunt u richten aan Ron Hermans.