Service Manager

In verband met onze snelle groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons gezellige team. Ben jij die servicemanager die met ons meegroeit?

Wie zijn zij?

Zij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd te Diemen. Zij zijn gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van Warmtepompen & Cv-Ketels aan particulieren. Hierbij werken zij samen met een netwerk van meer dan 75 erkende installatiebedrijven in Nederland. Kenmerkend aan de strategie is het aangaan van lange termijnrelaties met klanten (service-abonnementen) i.p.v. korte éénmalige verkopen. Mede door dit unieke concept en de continue focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment een van de snelst groeiende spelers in de markt. En daar zijn we met recht trots op!

In verband met hun groei en de steeds meer toenemende vraag naar verkoop en service van cv-ketels en warmtepompen, want ook zijn zij pro verduurzaming, zijn zij op zoek naar een servicemanager.

Wat ga je doen:

Als servicemanager sta jij tussen onze klanten, de installateurs en Warmgarant. Jij beoordeelt al ingekomen klachten en handel deze naar tevredenheid af. Je maakt hierbij een service case aan in een software programma waarmee wij werken. Daarna doorloop je samen met de klant een traject om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Hiermee behoud jij grip op alle uitgezette storingen bij onze installateurs. Elke storing die verholpen is door één van onze installateurs zorg jij voor de administratieve afhandeling. Wanneer alles naar tevredenheid is afgehandeld ga jij ervoor zorgen dat onze installateur zijn voorraad weer aangevuld krijgt, want belangrijk is dat onze installateurs alle materialen op voorraad hebben. Hiermee kunnen zij hun service level naar de klanten hoog houden.

Wat breng jij mee:

  • Je hebt een opleiding op minimaal hbo
  • Uiteraard heb jij een klantgerichte instelling
  • Je bent communicatief goed onderlegd en sta stevig in jouw schoenen
  • Zij zouden het fantastisch vinden wanneer jij affiniteit met installatietechniek hebt
  • Het leuk vindt om te opereren binnen een start-up achtige omgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat bieden zij:

Het salaris voor deze functie ligt tussen € 2.750,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder bieden wij:

  • Gezelligheid op een leuke werkplek met toffe collega’s
  • Leaseauto
  • Pensioenregeling

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van servicemanager? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.