Servicemedewerker

Wij zoeken een klantgerichte en proactieve teamspeler die ons groeiende commerciële team komt versterken. Op de afdeling commercie, zoeken wij een nieuwe collega voor de functie van servicemedewerker.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd te Diemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van Warmtepompen & Cv-Ketels aan particulieren. Hierbij werken wij samen met een netwerk van meer dan 75 erkende installatiebedrijven in Nederland. Kenmerkend aan de strategie is het aangaan van lange termijnrelaties met klanten (service-abonnementen) i.p.v. korte éénmalige verkopen. Mede door dit unieke concept en de continue focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment een van de snelst groeiende spelers in de markt. En daar zijn we met recht trots op!

In verband met onze groei en de steeds meer toenemende vraag naar verkoop en service van cv-ketels en warmtepompen, want ook zijn wij pro verduurzaming, zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur. Iemand die het leuk vindt om in een start-up achtige setting mee te bouwen aan de groeiende verkoopaantallen en klantenbestand. Maar je verkoopt niet alleen, je geeft ook advies bij storingen, je bestelt goederen en plan installaties in. Je leest het al, een afwisselende baan in een groeiende markt met toffe collega’s.

Wat ga je doen als Servicemedewerker?

In deze hectische job is geen dag hetzelfde. Als eerste aanspreekpunt van onze klanten ben je verantwoordelijk voor de opvolging van binnenkomende meldingen. Als telefonisch aanspreekpunt heb je dagelijks persoonlijk contact met klanten. Je moet goed kunnen luisteren en door je proactieve houding kun je vragen vlot vertalen in adviezen en oplossingen. Naast deze taak, ben je ook verantwoordelijk voor afhandeling van de servicebezoeken en het beoordelen of bezoek valt onder servicecontract. Daarnaast factureer je indien van toepassing naar de klant. Het is vanzelfsprekend dat je klantgericht, analytisch en stressbestendig bent. Je kunt zelfstandig werken maar je bent óók een teamplayer.

Wat breng jij mee als Servicemedewerker?

 • Je beschikt over een prettige telefoonstem en je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo-4
 • Je hebt een gemotiveerde houding en je bent enthousiast
 • Je bent accuraat, doortastend en werkt planmatig
 • Je hebt een proactieve, klantgerichte, dienstverlenende instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt affiniteit met techniek
 • Je bent flexibel inzetbaar 32 tot 40 uur per week, waarbij je werktijden variëren in overleg.

Wat wij jou bieden als Servicemedewerker

Het (vaste) salaris voor deze functie ligt tussen € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring. Wij bieden daarnaast ook een variabele beloning welke wij graag met jou in een persoonlijk gesprek toelichten.

 • Flexibele werkuren
 • Gezelligheid op een leuke werkplek met goede koffie
 • Vrijmibo
 • Pensioenregeling

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van servicemedewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.