Storemanager

Klinkt onderstaande vacature als muziek in jouw oren, dan ben jij onze nieuwe storemanager!

Organisatie:

Onze opdrachtgever onderscheidt zich al jaren door het installeren van apparatuur op het hoogste niveau. Door het hoge niveau te blijven omarmen hebben zij een grote en loyale klantenkring. In hun Experience Center kunnen de klanten het beste advies krijgen en alle mogelijkheden ervaren omtrent premium audio en video. Van simpele opstellingen tot volledig geautomatiseerde huizen met behulp van domotica. Dit allemaal ook bij de klanten thuis

Functie-inhoud

Hou je ervan als storemanager klanten oprecht en eerlijk te adviseren waarbij je commerciële doelstellingen niet uit het oog verliest? Werk jij graag op een inspirerende locatie? Hou jij ervan samen te bouwen aan een premium winkel- en product beleving en een uitermate hoog serviceniveau? Kom je elke dag met positieve energie naar het werk en beschik jij over een hoge dosis enthousiasme? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Binnen deze functie pak je alle taken op die er op een dag voorbijkomen, uiteraard is je prioriteit het oprecht en eerlijk adviseren van de bezoekende klant. Maar ook de inkomende leveringen, serviceaanvragen en reparaties zijn voor jou geen verrassing.

Wat breng jij mee?

Je beschikt over een Hbo werk -en denkniveau, eventueel door aantoonbare ervaring verkregen. Een Retailervaring, met name met premium producten, is een pré. Een sterke affiniteit met audio, video en gadgets. Je hebt een flexibele en servicegerichte instelling, we hebben het hier wel over top level in de markt. Nederlandse taal in woord en schrift is uitstekend en ruime kennis van de Engelse taal is gewenst. Verder ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden zij:

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao. Je werkt in een klein team met korte lijnen. Inbreng van eigen ideeën en inzichten worden gewaardeerd. Iedere dag weer werken met een topmerk in jouw business.

Selectieprocedure:

Spreekt dit jou aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel van Storemanager? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.