Strategische P&O businesspartner

Ben jij onze nieuwe collega strategische P&O businesspartner die ons team komt versterken? Geloof jij in de impact van HR op een bedrijf? En weet jij exact welke interventies er ingezet moeten worden om een organisatie te beïnvloeden. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:

Onze opdrachtgever streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. Ze zijn een klantgerichte corporatie en gaan uitdagingen met overtuiging aan. Hun hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met hun partners. Op dit moment zijn zij volop in beweging om een betere invulling te geven aan hun waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functieomschrijving:

Als strategische P&O businesspartner ben je de motor van de P&O strategie. De komende 2 jaar is jouw agenda gevuld, want jij zorgt ervoor dat de P&O-visie werkelijkheid wordt. Samen met de P&O manager zet je het programma uit voor de toekomst. Je neemt de organisatie mee en werkt actief samen met het management, de directie en de ondernemingsraad. Je bent een expert in jouw vakgebied en brengt graag je kennis en kunde over, niet alleen op het gebied van wetgeving en beloning, maar ook over verandering en betrokken medewerkers. Jij bent onderdeel van het gezellige P&O team dat bestaat uit: een manager, twee adviseurs en een HR officer.

Jij krijgt energie van:

 • Een heldere visie en strategie ontwikkelen op basis van de gestelde doelen en gewenste veranderingen.
 • Het bewaken van de lange termijn visie.
 • Stakeholders binnen de organisatie overtuigen om nieuwe ideeën en werkwijzen door te voeren.
 • Zaken objectief bekijken en ter discussie stellen, helder communiceren en de leiding nemen waar nodig.
 • HR-initiatieven meten met behulp van de aanwezige resultaten en de invloed van programma’s op de business kwantificeren; bijvoorbeeld de verandering in de efficiëntie van de mensen die de training hebben gevolgd, hoeveel meer productief zijn de nieuwe medewerkers dankzij de nieuwe onboarding aanpak.


Wie ben jij?
Je bent een ondernemer met een lange adem. Je hebt een open persoonlijkheid, een frisse visie en beschikt over overtuigingskracht. Je bent analytisch, overziet het grote geheel en houdt overzicht.

 • HBO/WO denk- en werkniveau.
 • Relevante (werk)ervaring op strategisch gebied.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen HR.
 • Resultaatgericht, effectief en organisatiesensitief.


Wat bieden zij?

 • Een plezierige werkomgeving met volop uitdaging.
 • Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal € 5.765,- bruto (schaal K) per maand o.b.v. 36 uur per week.
 • Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden o.a. bruto gratificatie, netto welzijnsbudget, netto gratificatie, 8% vakantiegeld, vakantiedagen + de mogelijkheid om extra uren te kopen.
 • De pensioenregeling is een middelloonregeling; SPW Pensioen – werknemersbijdrage cao 8,44%, werkgeversdeel 18,56%.


Selectieprocedure:

Herken jij zelf in bovenstaande profiel van strategische P&O businesspartner? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.

Screening
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Onze opdrachtgever zet hiervoor het proces in gang.