Supermarktmanager

Ben jij toe aan sterk afwisselend en uitdagend werk als supermarktmanager waarbij  geen dag hetzelfde is? En ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen? Dan is werken bij deze supermarktorganisatie wellicht iets voor jou!

Jouw doel als Supermarktmanager?

Als supermarktmanager krijgt jouw ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel alle ruimte. Als supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor het financiële, operationele, commerciële en personeelsmanagement van jouw filiaal.

Je zorgt niet alleen voor een florerende supermarkt met een positieve klantbeleving, je bent ook een coach voor jouw team. Jij weet het organisatiebeleid door te vertalen naar een beleid dat voor jouw filiaal werkt en dat door jouw medewerkers wordt opgevolgd. Jouw filiaal heeft een goede en commerciële uitstraling en speelt in op de lokale mark. Je zorgt ervoor dat de medewerkers weten het beste uit zichzelf te halen door jouw begeleiding en coaching. Je bent verantwoordelijk voor de vastgestelde omzet van jouw supermarkt en je signaleert ontwikkelingen en kansen in jouw marktgebied om deze te verbeteren. Zodat de klant altijd tevreden naar huis gaat én medewerkers met plezier samenwerken binnen het filiaal.

Wat breng jij mee?

Vind je het een uitdaging om je verder te ontwikkelen in de Retail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit denken we dat je nodig hebt om deze functie tot een succes te maken:

  • Een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting;
  • 2 jaar werkervaring als Supermarktmanager of vergelijkbare functie;
  • Beschikbaarheid van 32-40 uur;
  • De ontwikkeling van medewerkers staat bij jou hoog in het vaandel;
  • Je bent flexibel, denkt in kansen en weet jouw klanten iedere dag weer positief te verrassen;
  • Daadkracht, resultaatgerichtheid, samenwerken en initiatief zijn competenties die van jou op toepassing zijn.                           

Wat kan je van ons verwachten?

Zij bieden jou een marktconform salaris met vakantiedagen, vakantiegeld én ATV uren. Natuurlijk investeren ze in jouw ontwikkeling door middel van een leerplan voor supermarktmanager en een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Werken als supermarktmanager is niet alleen werken in een Retail omgeving. De markt blijft continu veranderen. Als organisatie gaan ze voor een professionele omgeving die resultaat- en klantgericht werkt. Deze supermarktformule wil ook dat medewerkers zich verder blijven ontwikkelen als persoon én in hun vakgebied.

Selectieprocedure:

Spreekt dit jou aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel van supermarktmanager? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.