Teamcoördinator Financiële Administratie

Onze klant heeft een grote maatschappelijke meerwaarde. Iedere euro moet goed verantwoord worden en daar lever jij een belangrijke bijdrage aan. Heb je ervaring met het opstellen van de jaarrekening en het voeren van de financiële administratie? En werk je graag binnen een jong en ontwikkelend team? Lees dan snel verder!

Organisatie:

Onze opdrachtgever streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. Ze zijn een klantgerichte corporatie en gaan uitdagingen met overtuiging aan. Hun hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met hun partners. Op dit moment zijn zij volop in beweging om een betere invulling te geven aan hun waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functieomschrijving:

Als Teamcoördinator Financiële Administratie ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor het slim en soepel verlopen van de verantwoordingsprocessen. In jouw rol zie je toe op een tijdige en juiste grootboekadministratie, draag je zorg voor de maandafsluiting en de oplevering van de jaarrekening. Je zoekt verbinding met andere afdelingen en wordt betrokken bij automatiseringsvraagstukken. Je rapporteert aan de Manager Financiën.

Jij krijgt energie van:

 • Het coachen en ondersteunen van collega’s binnen jouw team in hun professionele ontwikkeling.
 • Het plannen, organiseren en prioriteren van de werkzaamheden van het team (waaronder de financiële verantwoording, treasury en fiscaliteit).
 • Het coördineren van de jaarrekening, de maandrapportages en externe verantwoordingsrapportages
 • Het zoeken van verbinding met de diverse afdelingen en het gezamenlijk verbeteren van processen.
 • In samenspraak met het team bepalen van de consequenties van een veranderde omgeving (waaronder wet- en regelgeving) op financieel, economisch en fiscale administraties en de vertaling daarvan naar beleid.

Wie ben jij?
Jij bent in staat om door digitale toepassingen en innovaties de financiële afdeling toekomstbestendig te houden. Je hebt een proactieve houding en kunt goed plannen, organiseren en prioriteiten stellen. Je bent analytisch sterk, kunt je kennis overbrengen en een echte doorzetter.

 • Afgeronde financiële HBO/ WO-opleiding
 • Relevante werkervaring
 • Ervaring met het opstellen van een jaarrekening, het stellen van prioriteiten en een realiseerbare planning
 • Analytisch vaardig en afdoende kennis van Excel
 • Enthousiast, vernieuwend, verbindend en mensgericht

Wat bieden zij?

 • Een plezierige werkomgeving met volop uitdaging. Je krijgt bij ons kansen om te groeien en werkt vanaf het eerste moment aan je persoonlijke ontwikkeling, uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij
 • Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Maximaal € 5.361 bruto (schaal J) per maand o.b.v. 36 uur per week.
 • Flexibiliteit in werktijden voor een goede werk- en privé-balans.
 • Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden o.a. bruto gratificatie, netto welzijnsbudget, netto gratificatie, 8% vakantiegeld, vakantiedagen + de mogelijkheid om extra uren te kopen.
 • Goede pensioenregeling. De pensioenregeling is een middelloonregeling; SPW Pensioen – werknemersbijdrage cao 8,44%, werkgeversdeel 18,56%.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in bovenstaande profiel van Teamcoördinator Financiële Administratie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.

Screening
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Onze opdrachtgever zet hiervoor het proces in gang.