Telefoniste

Organisatie:

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste telefoniste. Onze opdrachtgever is een antwoordservice met ruim 20 jaar ervaring! Zij weten dus hoe zij de telefonische bereikbaarheid van bedrijven moeten vormgeven! Onze opdrachtgever weet hoe belangrijk het is om uw telefoon tijdig en correct te beantwoorden

Functieomschrijving:

Je draait mee als volwaardige telefoniste en bent het eerste aanspreekpunt bij binnenkomende telefoongesprekken. Je gaat administratieve werkzaamheden uitvoeren en daarnaast beantwoord je accuraat en servicegericht het telefoonverkeer. Als telefoniste neemt u voor een grote diversiteit aan bedrijven de telefoon aan.

Wij zijn dan ook op zoek naar een telefoniste die:

  • Stressbestendig is;
  • Recente ervaring heeft;
  • Op een vriendelijke en correcte manier de relevante gegevens weet te krijgen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse  en Engelse taal;
  • Je woont in omgeving Purmerend.

Wat wij bieden:

Een hele leuke functie met enthousiaste collega’s. Een parttime functie met flexibele werktijden in overleg met de werkgever. Het betreft hier een baan voor 3 dagdelen a 4,5 uur per dag. Bij vrije dagen van een collega kan er een beroep op je gedaan woorden één dagdeel extra te werken.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van telefoniste? Reageer dan door je aan te melden via deze link. De sollicitatie kunt u richten t.a.v. Ron Hermans.