Trainee Commercieel Teelt technische Consultant

Organisatie:

Ben jij die gepassioneerde Trainee Commercieel Teelt technische Consultant? Wil jij werken in een internationaal bedrijf dat jou de mogelijkheden geeft om jezelf te ontwikkelen? Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie binnen een innovatieve en creatieve omgeving? Zie je mogelijkheden om jouw nieuwe werkgever onderscheidend te positioneren? En vind jij het leuk om nieuwe kansen te creëren in de markt? Dan zijn wij op zoek naar jouw talenten!

Onze klant is een familiebedrijf met meer dan 150 medewerkers in dienst. Zij streven voortdurend, in lijn met de verwachtingen van haar afnemers, naar hoogwaardige kwaliteit, uniformiteit en ‘just in time’ levering. Dat doen ze door continu te investeren in nieuwe ontwikkelingen en middelen. Als het gaat om technologische vernieuwingen hebben zij een naam hoog te houden. Zij lopen voorop op het gebied van procesautomatisering, ICT en energievoorziening (WKK) en hebben meerdere patenten op haar naam staan. Hierdoor zijn zij dan ook een inspirerende leverancier voor baanbrekende rassen en één van de grootste siertelers van de wereld.

Familiebedrijven begrijpen als geen ander wat de waarde van mensen is. Ze doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Bijvoorbeeld door je al snel verantwoordelijkheid te geven. Door werk dat bij je talent en ambities past. Door te zorgen voor goede werkomstandigheden en niet voor niets is het ziekteverzuim in dit bedrijf opvallend laag. En vooral door te luisteren naar je wensen en je mogelijkheden te geven jezelf te ontwikkelen.

Zij vinden het ook belangrijk om voorop te lopen in hun sector, maar wel op een manier die in harmonie met de natuur is. Eigenlijk zijn ze sinds de start van het bedrijf al maatschappelijk aan het ondernemen, nog vóór MVO door iedereen werd omarmd. En nog altijd gaan zij hun verantwoordelijkheid niet uit de weg.

Functieomschrijving:

Als dé specialist wil onze klant de innovatieve creatieve en internationale leverancier van baanbrekende rassen zijn. Dit vereist een focus op assortiment, telers en afzetkanalen. Daar zijn zij op zoek naar talenten die zich verder willen ontwikkelen als Trainee Commercieel Teelt technische Consultant in de wereldwijde chrysantensector. Door middel van deze ‘training on the job’ krijg je bij hun de mogelijkheid om als trainee onder andere (teelt)technische ervaring op te doen bij de verschillende interne afdelingen. Dit wordt eventueel aangevuld met een specifieke opleiding. Je doet tijdens deze training kennis op van het productieproces, de teelt van de chrysant en je leert ook je collega’s kennen. Hierna ga je je meer verdiepen in de sales activiteiten op de afdeling Verkoop onder begeleiding van de internationale salesmanager en in samenwerking met de ervaren accountmanagers en consultants. Goede doorstroommogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. Vind je planten en de teelt hiervan leuk en wil je hierin in de toekomst werkzaam zijn? Pak dan de kans om deze uitdaging aan te gaan.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent geïnteresseerd in de sierteeltsector.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent communicatief sterk en commercieel vaardig en houdt ervan relaties op te bouwen.
  • Je bent gericht op resultaat en samenwerking en bent innovatief en creatief in denken en doen.
  • Je vindt het leuk om regelmatig te reizen in binnen- en buitenland.

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een uitdagende baan vol van inspiratie en innovatie bieden zij veel meer. Reken bij onze opdrachtgever op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. Je wordt intensief begeleid en krijgt de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: zij weten wat talenten waard zijn.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van trainee commercieel teelt technische consultant? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u via de mail richten aan Ron Hermans.