Uitvoerder

Organisatie:

Wegens groeiende vraag van potentiële opdrachtgevers zijn we op zoek naar een uitvoerder. Onze opdrachtgever is met haar ruim 75 jaar ervaring de toonaangevende specialist van totaaloplossingen op het gebied van renovaties. Zij zijn een betrouwbare partner voor overheid, instellingen, woningbouwverenigingen, VvE’s, die op zoek zijn naar een kwalitatief en passend antwoord.
Met de bewuste keuze voor eigen vakmensen, een eigen werkplaats en nauwe samenwerking met vaste ketenpartners, hebben zij specifieke expertise om uw wensen snel om te zetten in maatwerk. Hiermee is de klant verzekerd van slimme en duurzame oplossingen met minimale bouwtijden en hinder voor de gebruikers.
De kracht van onze opdrachtgever is flexibiliteit en korte levertijden. Zij zijn goed in maatwerk, specials, kleine aantallen, maar ook grote hoeveelheden kunnen zij aan. Al haar maatwerk kozijnen, ramen en deuren worden standaard met fabrieksgarantie geleverd.
Wenst u een speciale houtsoort (hardhout, naaldhout, misschien wel milieuvriendelijk hout of verduurzaamd zachthout)? Bij deze opdrachtgever is eigenlijk alles mogelijk.
Doordat zij zijn aangesloten bij BouwGarant en bij de brancheorganisatie bouwend Nederland, regio Randstad Noord en doordat zij de veiligheid van haar werkprocessen waarborgen met haar VCA**-certificering, heeft u als klant de betrouwbaarheid dat zij altijd een goede kwaliteit leveren.

Functie:

In deze veelzijdige en afwisselende functie van uitvoerder kan je al je ambities kwijt. Je begeleidt projecten, zorgt voor de juiste voorbereiding en planningen. Je doet de inkoop van jouw projecten en stemt de activiteiten af met alle partners zoals leveranciers, gespecialiseerde onderaannemers en de opdrachtgevers. Communiceren en meedenken met opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. In deze rol ben je professioneel en creatief. Je hebt snel inzicht in wensen van de klant en kan dit vertalen in een gunstige oplossing voor alle partijen. Je begeleidt de meest uiteenlopende projecten. Voorkomende projecten zijn renovaties voor woningcorporaties en zorginstellingen, kleinschalige nieuwbouwprojecten en allerlei onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Na uitvoering van de werkzaamheden draag je zorg voor de administratieve afhandeling. Kortom, van begin tot eind ben jij verantwoordelijk voor de juiste uitvoering en voortgang waarbij de klanttevredenheid altijd centraal staat! Onze werkzaamheden en projecten concentreren zich in de omgeving van Alkmaar.

Functie-eisen:

 • Je beschikt over een opleiding op MBO/HBO -niveau
 • Je hebt ruime ervaring met timmerwerkzaamheden met name renovatie en onderhoud
 • Je hebt ervaring met calculeren, opnames, uitvoering en projectbegeleiding
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent klantgericht en denkt in mogelijkheden, oplossingen
 • Je vindt het leuk om samen te werken in een team en je gaat voor resultaat
 • Je hebt praktische ervaring en kennis van de werkvloer; je weet wat er speelt
 • Bij voorkeur woon je in de omgeving Alkmaar
 • Resultaatgericht en altijd (met jouw team) bezig om het optimale resultaat te halen
 • Vanuit ad-hoc situaties beslissingen nemen waarbij je ook de gevolgen overziet
 • Accuraat en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten

Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken in een groeiende organisatie waar zij een no-nonsens mentaliteit hebben. Zij houden van korte lijnen en misschien wel het meest belangrijke is dat kwaliteit en een klantgerichte instelling hoog in het vaandel staan. Een cultuur die zich kenmerkt door een combinatie van het ondernemerschap van een familiebedrijf en de flexibiliteit en betrokkenheid van een kleine onderneming.

Wat bieden zij:

 • Een markt conform salaris;
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Een afwisselende zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een informele en dynamische omgeving met leuke collega’s;
 • Auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop;
 • Fulltime dienstverband.

Solliciteren:

Herken jij zelf in de bovenstaande functieomschrijving van uitvoerder? Reageer dan snel door je aan te melden via deze link! t.a.v. Ron Hermans.