Vacature Assistent Financial controller

Organisatie:

Ben jij onze Assistent Financial controller die ons team komt versterken?

Onze opdrachtgever streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. Ze zijn een klantgerichte corporatie en gaan uitdagingen met overtuiging aan. Hun hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met hun partners. Op dit moment zijn zij volop in beweging om een betere invulling te geven aan hun waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functieomschrijving:

Als Assistent Financial controller bestaat jouw werk grotendeels uit complexere administratieve taken zoals vastgoedadministratie, maandafsluiting en treasury. Daarnaast voer je controles uit, stel je rapportages op, maak je werkbeschrijvingen en houd je deze actueel. Je levert een belangrijke bijdrage aan de jaarrekening. Het team financiële administratie bestaat uit 6 medewerkers en een teamcoördinator. Samen zorgen jullie voor de werkverdeling en dat alle werkzaamheden tijdig gerealiseerd worden.

Functie-eisen:

Dankzij jouw sociale en communicatieve vaardigheden als Assistent Financial controller zorg je ervoor dat je samen met je interne klanten de financieel administratieve processen goed en efficiënt laat verlopen. Bij de aanpak van probleemsituaties neem jij het initiatief om het aan te kaarten en heb je het analytisch inzicht en een goede motivering voor oplossingen. Jij bent iemand die verantwoordelijkheid pakt als het gaat om het behalen van deadlines, je weet prioriteiten te stellen en je kan goed omgaan met tijdsdruk. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding bedrijfsadministratie, aangevuld met relevante werkervaring in een vergelijkbate functie óf je hebt een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomische richting en je wilt je verder ontwikkelen.

Twijfel je of je (niet volledig) voldoet aan de vereisten, maar ben je wel enthousiast geworden, aarzel dan niet om contact op te nemen.

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HEAO bedrijfseconomie, SPD  bedrijfsadministratie)
  • Bij voorkeur kennis van administratieve systemen;
  • Je werkt zelfstandig, maar je bent een teamplayer;
  • Zeer accuraat, maar tegelijkertijd ook snel kunnen werken;
  • Goed cijfermatig inzicht en een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Je bent sociaal, positief ingesteld en toont initiatief.

Arbeidsvoorwaarden:

Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal €4.098,- bruto (schaal H) per maand o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificatie en welzijnsbudget is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel Assistent Financial controller? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.