Vacature Category Manager Vers

Deze functie is inmiddels ingevuld!

Wil jij je storten in de commerciële wereld en bouwen aan assortimenten en  onderscheidende eigenmerk concepten? Wij zijn namelijk op zoek naar een Category Manager Vers voor de regio Noord Holland.

Organisatie:

Onze klant is een toonaangevende specialist in landelijke fijnmazige versdistributie voor de zelfstandig ondernemer. Zij leveren aan rijdende winkels, buurtwinkels, supermarkten en recreatiewinkels in heel Nederland. Maar ook leveren zij aan diverse afnemers in het buitenland. Zij ondersteunen levensmiddelendetaillisten door brede onderscheidende assortimenten in kleine eenheden aan te bieden. Een van hun sterke punten is dat zij het assortiment meerdere malen per week uitleveren. Het totale aanbod omvat onder meer zuivel, kaas, convenience, vleeswaren, salades, vlees, vis, kip en AGF. Korte communicatielijnen en een no-nonsens aanpak kenmerkt de organisatie, waarbij de medewerkers als belangrijkste basis wordt ervaren voor het succes van de onderneming.

Functieomschrijving:

In deze veelzijdige functie van Category Manager Vers ben je een belangrijke schakel in het succes van de vers categorieën. Binnen een nog nader te bepalen assortimentsgroepen draag je gezamenlijk met de Category Managers de verantwoordelijkheid. Dit is voor onder andere inkoop, promotie, prijslijnen, assortiment en doorontwikkeling van o.a. het eigenmerk concept. Verder ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en het verzorgen van diverse activiteiten van de Category Manager.

Wie ben jij?

Je bent een leergierige en commercieel ingestelde sterke persoonlijkheid met een afgeronde relevante HBO opleiding. Je bent klaar om je volgende stap te maken binnen de supermarktbranche. Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld. Je werkt graag in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden. Tevens ben je een echte multi-tasker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Zij bieden:

Deze functie wordt gezien als doorgroeifunctie voor een ambitieuze, jong professional, die zich wil ontwikkelen tot Category Manager. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris is marktconform afhankelijk van leeftijd en opleiding.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel van category manager vers? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.