Vacature Officemanager/ Secretaresse

Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Organisatie:

Voor een zorginstelling regio Haarlemmermeer zoeken wij per direct een fulltime, ervaren, enthousiaste en gedreven Officemanager/ Secretaresse.

Ben jij een organisatietalent? En op zoek naar een functie als officemanager/secretaresse, waarbij je direct betrokken bent bij wat zich binnen de organisatie afspeelt? Ben jij een initiatiefnemer en goed in samenwerken? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever is een topklinisch ziekenhuis en wil excelleren in patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Als zorginstelling staan zij midden in de samenleving. Onder het motto: ‘samen meer dan topzorg’ willen zij voor patiënten hoogwaardige zorg dichtbij garanderen. Gepassioneerd en professioneel. De raad van bestuur bestaat uit een voorzitter en twee leden. Een bestuurssecretaris adviseert en ondersteunt de raad van bestuur op bestuurlijk- en organisatorisch niveau bij het uitvoeren van hun bestuurlijke taken.

Functieomschrijving:

In jouw functie als officemanager/secretaresse werk je nauw samen met twee collega secretaresses en samen zijn jullie het eerste aanspreekpunt van de raad van bestuur, de bestuurssecretaris en voor uiteenlopende interne en externe partijen. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: Als secretaresse raad van bestuur ondersteun je de drie bestuursleden en de secretaris op vele vlakken. Je structureert en coördineert informatie en zorgt voor tijdige en volledige informatieverstrekking aan de raad van bestuur. Je pakt zaken proactief en zelfstandig op en houdt hierbij rekening met urgentie, relevantie en gevoeligheid. Je weet hoe je jezelf, de bestuurder en omgeving kan managen. Gevoeligheid voor wat er speelt en discretie zijn een eerste vereiste. Complex agendabeheer behoort tot je werkzaamheden, waarbij geldt dat het voor jou een uitdaging is om niet passende agenda’s passend te maken. Je verricht voorbereidende en organisatorische werkzaamheden ten behoeve van bijeenkomsten en vergaderingen van de raad van bestuur. Het notuleren van vergaderingen is onderdeel van je takenpakket.

Wie ben jij?:

Onze voorkeur gaat uit naar een officemanager/secretaresse met een afgeronde secretariële opleiding. Je beschikt over aantal jaren aantoonbare ervaring binnen een professionele omgeving. Verder een uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal. Je kan goed in organiseren en je hebt een flexibele houding. Je gaat zorgvuldig en integer te werk en kan goed samenwerken. Tevens ben je communicatief sterk en gastvrij in handelen en optreden. En je beschikt over kennis van of interesse in ontwikkelingen op het gebied van innovatieve digitale kantoorapplicaties.

Arbeidsvoorwaarden:

  • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Tijdens ons kennismakingsgesprek informeren wij je daar graag over
  • Zij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling, een functie waarbij jij de mogelijkheid krijgt om veel te leren en te groeien
  • Een baan bij één van de grootste werkgevers in de regio
  • Werken in een zorginstelling waarbij je je steentje kan bijdragen aan het leveren van topzorg
  • Een afwisselende, zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een prettige organisatie die bereid is om te leren

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel Officemanager/ Secretaresse? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.