Vacature Online Marketeer

Organisatie:

Ben jij de Online Marketeer die bij een snel groeiend bedrijf wilt werken met toffe collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is in 2007 opgericht. Vanuit een gezamenlijke passie voor ICT én mensen zijn zij gegroeid naar een ondernemend en dynamisch bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring en een team van professionals zijn zij dagelijks met plezier aan het werk voor diverse opdrachtgevers in Nederland.

De medewerkers werken voor diverse opdrachtgevers, vaak voor een langdurige periode. Ze zorgen voor het optimaliseren en stabiliseren van de ICT-systemen van hun klanten. Bij deze opdrachten staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met een persoonlijke benadering en goede werksfeer.

Daarom vinden zij een goede balans tussen werk en privé een voorwaarde om iedere dag succesvol te kunnen zijn. Naast de klant, staan de medewerkers op nummer 1.

Functie:

Als online marketeer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is onmisbaar, waarbij zij sturen op passie voor jouw vak en de kwaliteit van het werk.

Als online marketeer creëer, optimaliseer en monitor jij online marketing campagnes ( SEA + Social campagnes). Ook het analyseren van de effectiviteit van de online campagnes en het maken van overzichtelijke Google Datastudio rapportages behoort tot jouw functie. Deze rapportages bespreek je uiteraard met de klant.

De focus ligt op (middel) grote organisaties met een dynamisch ICT landschap. Hier mogen zij al bijna 15 jaar boeiende en afwisselende opdrachten uitvoeren. Ze richten zich op complexe vraagstukken, waarbij de informatievoorziening ingrijpend veranderd moet worden. Zij ontwerpen en maken software, en voorzien klanten van ICT-advies.

Functie eisen:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten en het onderhouden van SEA campagnes;
  • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding, bij voorkeur in de richting van Communicatie, Commerciële Economie of Online Marketing;
  • Je hebt ervaring met Google Tagmanager, Google Datastudio en Google Analytics;
  • Je hebt ervaring met het opzetten van social media campagnes via Facebook, LinkedIn & Instagram;
  • Je hebt een analytische bril die je graag opzet om eens even in de statistieken te duiken;
  • Ervaring met marketing automation software zoals Active Campaign is een pré;
  • Je bent enthousiast, ondernemend, nieuwsgierig en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed samenwerken, maar je bent daarnaast ook lekker hands-on en pakt dingen zelfstandig op;
  • Je kunt in maximaal 30 minuten bij ons op kantoor zijn.

Arbeidsvoorwaarden:

Een dynamische werkomgeving, een plek om te werken met de nieuwste technologieën en jezelf maximaal te ontwikkelen. Wat bieden zij jou als online marketeer?

Je komt te werken in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Daarnaast krijg je natuurlijk ook een goed salaris. Ze werken op dit moment gedeeltelijk remote en in de toekomst zullen zij dat blijven doen. Daarnaast kunnen we niet wachten om weer eens met zijn allen samen te komen voor een barbecue, evenement of spel.

Zij ondersteunen je graag in je ontwikkeling door opleidingen en opleidingsdagen aan te bieden. Daarnaast vinden zij het leuk om enkele keren per jaar een informele bijeenkomst te organiseren met collega’s en soms ook met klanten en partners.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, pensioen opbouw. En er is een fitnessruimte op kantoor, zodat je voor of na een dag werken je lekker kunt ontspannen.

Selectieprocedure:

Vind je het leuk om dagelijks als online marketeer te werken in de dynamiek van een snel groeiende onderneming? Reageer dan snel!  Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.