Vacature Salarisadministrateur

Functieomschrijving:

Ben jij klantgericht, proactief en wil je ondernemers écht verder helpen? Dan hebben wij de juiste baan als Salarisadministrateur voor jou! De drijfveer is om ondernemers écht te helpen. Onze opdrachtgever doet dat zoals ze zijn: betrokken, echt, betrouwbaar en vitaal. Zij helpen ondernemers te doen waar ze het beste in zijn: ondernemen. Met de hulp van onze opdrachtgever groeit de effectiviteit en de snelheid van een bedrijf. En dat geeft tijd en vrijheid. In deze zeer zelfstandige functie verwerk je de salarisadministraties van jouw klanten die actief zijn in uiteenlopende branches. Je verwerkt deze salarissen in het pakket NMBRS, je richt de administraties van nieuwe klanten in en ondersteunt hen om NMBRS goed te kunnen gebruiken.  Je zorgt iedere periode ook voor de indiening van de aangifte loonbelasting van jouw klanten. Je werkt samen met je directe collega om complexere vragen op te lossen en geeft input aan de HR adviseur. Samen met je collega’s bouw je actief aan een goede relatie met onze klanten.

Welke belangrijke rol is er voor jouw weggelegd als Salarisadministrateur?

 • Ervaring met het zelfstandig verwerken van salarisadministraties in het MKB
 • Ervaring met salarisverwerking in het pakket NMBRS
 • Ervaring met het inrichten van salarisadministraties in NMBRS
 • Kennis van wet- en regelgeving en loonbelasting
 • Zelfstandige en proactieve houding
 • Flexibiliteit in beschikbaarheid
 • Goed kunnen samenwerken

Wie ben jij?:

 • Je gaat voor persoonlijke én zakelijke groei;
 • Je wilt helpen bouwen aan de realisatie van onze groei en onze ambitie;
 • Je begrijpt ondernemers in het MKB en je bent in staat je met ondernemers te verbinden;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de realisatie van jouw eigen ambitie;
 • Je beseft dat kwaliteit, klantgerichtheid en pro activiteit randvoorwaarden zijn voor dienstverlening in het algemeen en onze dienstverlening in het bijzonder;
 • Je voelt je verbonden met onze kernwaarden.

Organisatie:

Vanuit een stevige basis als financiële dienstverlener is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een partner die ondernemers helpt op het gebied van financiën, strategie, HR, mens en groei. Zij helpen ondernemers bij ondernemersvragen door strategisch mee te denken en te adviseren. Daarbij staat de ondernemer centraal. Cijfers zijn belangrijk, maar het echte succes zit in de ondernemer zelf. Zij zijn een betrokken en actieve partner, houden niet van fratsen, wel van aanpakken. Wij doen wat we zeggen en we doen zaken goed of we doen ze niet. Onze opdrachtgever helpt ondernemers bij het volledig gedigitaliseerd verwerken van de financiële administratie, zij maken jaarrekeningen en fiscale aangiften, zij geven bedrijfseconomisch en fiscaal advies, adviseren bij investeringsbeslissingen en de financiering daarvan en helpen ondernemers bij de eigen inkomens- en vermogensplanning.

Onze opdrachtgever is trots op haar medewerkers. Plezier in het meedenken met ondernemers, zelfstandig werken en vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling staan voorop en maken hen succesvol. Zij zoeken nieuwe collega’s die onderdeel willen zijn van dit team! En onderdeel willen zijn van onze ambitie om ondernemers écht te helpen. Helpen om te ondernemen!

Zij werken we met een middelgroot team bevlogen medewerkers in een informele omgeving. Zij hebben deskundige accountants, controllers, fiscaal juristen, administratieve dienstverleners en financieel planners in huis. Het kantoor is laagdrempelig, klanten lopen graag bij ons binnen en dat is ook ons streven. Bij ons wordt gewerkt aan de groei van de klant en krijg jij ook de kans om te groeien.

Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij je graag over onze regelingen. Groei van medewerkers vinden zij belangrijk! Er zijn daarom volop mogelijkheden om te werken aan je kennis en vaardigheden.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel van Salarisadministrateur? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.