Verkoper showroom (regio Noord Holland diverse plaatsen)

Wie zijn zij?

Ben jij onze topper als verkoper showroom? Zo ja dan stellen wij onze klant graag aan je voor! Onze klant is de max, echt waar. Opgericht in 2005 en nu al de onnavolgbare marktleider op de particuliere badkamermarkt. Hoe komt dat? Simpel: zij combineren scherpe prijzen met topkwaliteit en verbazingwekkend design. En ze gaan altijd voor méér.

Dat is ook waarom zij al snel in Nederland hun eerste showrooms openden. Ondertussen staat de teller op meer dan 40 showrooms. Tevens zijn ze met de voorbereiding bezig van de eerste showrooms in Duitsland.

Functieomschrijving:

Bij onze klant ben je niet zomaar een verkoper showroom, je bent een showroomadviseur! Je focust je volledig op de klant en maakt het verschil door je authentieke advies, zonder jezelf op te dringen. Met een neus voor interieur en inrichting begeleid je de klanten van de eerste vraag tot de aankoop van hun droombadkamer. Bezoekers komen altijd een beetje thuis wanneer ze een showroom binnenwandelen. Want ja, hun toekomstige badkamer staat er! Dus jij zorgt voor een verzorgde winkeluitstraling. En aandacht voor correcte prijsaanduidingen en goed zichtbaar promotiemateriaal, daarvoor kijken we ook naar jou. Word je al enthousiast?

Functie-eisen:

Als verkoper showroom ben jij een klantgerichte commerciële hoogvlieger waar de passie voor het vak en het product van af spat. Ervaring in (showroom)verkoop is een must en bij voorkeur heb je feeling voor interieur. Dat is gemakkelijker om snel ons productassortiment van binnen en van buiten te kennen. Niet omdat het moet, maar omdat je het wil. Je bent een teamplayer, maar ook je eigen plan trekken zal soms nodig zijn. Wat smalltalk tussendoor met de klant is voor jou geen probleem, maar je blijft gefocust op het overtreffen van de verwachtingen van die klant. Ja, we zoeken aanpakkers! Tenslotte ben je flexibel en ga je met evenveel zin en enthousiasme aan de slag met niet-verkoopgerichte opdrachten.

Arbeidsvoorwaarden:

Een job die zo leuk is dat je ‘s avonds al uitkijkt naar de volgende werkdag. Een club enthousiaste collega’s waar je elke dag met veel plezier mee aan de slag gaat. Je kennis en expertise verfijnen? Geen probleem, via de Sales Academy word je in no-time een topverkoper. Ambitieus? Mooi dat zijn zij ook en je kan bij zeker doorgroeien. Salarisindicatie, in andere vacatures de droge term “marktconform salaris” al zien staan? Nou, zij betalen je méér dan dat.

Selectieprocedure:

Spreekt dit jou aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel van verkoper showroom? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.