assistent accountant

Voor een van onze klanten in de regio Alkmaar zijn wij op zoek naar een assistent accountant, kom jij dit team versterken?

Functieomschrijving:

De functie van Assistent Accountant voor de samenstelpraktijk is boeiend en afwisselend. Je verricht in samenwerking met collega’s uiteenlopende werkzaamheden. Als assistent accountant stel je zelfstandig of in teamverband jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen en verzorg je diverse fiscale aangiften voor cliënten uit het MKB. Ook zal je betrokken worden bij de uitvoering van adviesopdrachten en ben je in staat om deze te signaleren. Tevens zal je een aantal uren in de week op de afdeling loon/salarisadministratie werkzaam zijn. Je werkt in een jong en ambitieus team, waarin voldoende ruimte is om je capaciteiten te ontwikkelen en je groei te bepalen.

Functie-eisen:

  • Je hebt een opleiding op minimaal Mbo niveau (SPD).
  • Je bent accuraat, klantgericht, collegiaal, flexibel ingesteld en goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Verder heb je enige jaren ervaring opgedaan bij een administratiekantoor of accountantskantoor, met name met het opstellen van jaarrekeningen, btw aangiften.
  • De nodige kennis van loon/salarisadministratie is een pré.
  • Ook kun je goed overweg met ICT en ga je vernieuwingen niet uit de weg.
  • Ervaring met Caseware, Accountview, online boekhoudsystemen, Visionplanner is een pré
  • Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kun je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens ben je dienstverlenend en legt makkelijk contact.
  • Je woont in de regio Alkmaar.

Organisatie:

Onze opdrachtgever is een actief en ondernemend accountants- en advieskantoor. De band met het regionale MKB is sterk. In een klein team (10 collega’s) waarin iedereen aanspreekbaar is, wordt de klant ondersteund in de administratieve bedrijfsvoering. Zij gaan in haar dienstverlening verder dan de gebruikelijke accountancy taken. Verder bied dit kantoor ook een loon-en salarisadministratie aan voor haar klanten. Desgevraagd adviseren zij om zo het bedrijfsresultaat te optimaliseren. De werkwijze is betrokken en persoonlijk.

Arbeidsvoorwaarden:

– Salaris is marktconform afhankelijk van opleiding en ervaring;
– Prettige, collegiale en informele werksfeer;
– Professionele werkomgeving;

– Goede mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u via de mail richten aan Ron Hermans.