Wij verbinden talentvolle mensen met organisaties

Het gezicht achter Victorie People, Ron Hermans. Een gedreven en ervaren ondernemer die met veel plezier de juiste match maakt! Ik laat ondernemingen groeien………


Een People manager die ruim 30 jaar ervaring heeft opgedaan in de Retail. Door te werken met zowel filiaalmanagers als ondernemers heb ik in deze periode ruime ervaring opgedaan betreffende personeelsmanagement. Mijn missie is voor klanten de beste kandidaat te werven voor hun openstaande vacatures. Voor kandidaten bied ik functies aan van bedrijven waar ik qua normen en waarden volledig achter sta. Ik weet als geen ander wat een goede baan voor iemand kan betekenen. Je wilt werken bij een organisatie waar je gewaardeerd wordt en jezelf kan en mag ontwikkelen. Een

organisatie die je de ruimte geeft en ook naar jou luistert en niet dat je alleen maar moet luisteren. Daarbij mag salaris niet de voornaamste drijfveer zijn om te werken, maar het financiële plaatje moet wel kloppen.

Vanuit mijn verleden in de rol van manager bij een groot

Retailbedrijf weet ik ook hoe belangrijk het is om talentvolle medewerkers in dienst te hebben. Uiteindelijk bepalen zij voor jou het resultaat. Je kan zulke briljante ideeën hebben of prachtige producten verkopen, zonder goede medewerkers gaat het gewoonweg niet lukken.

Wat is er dan nog mooier om talentvolle medewerkers te

verbinden met fantastische bedrijven en zien dat ze beide verder doorgroeien?

Wij hebben voor u de mensen (People) u hiermee als organisatie de Victorie!

Ron Hermans

Onze missie

Een betaalbare invulling van uw personeelsbehoeften, daarbij voorzie ik u graag van advies in het beheersen en besparen van personeelskosten. Ik breng opdrachtgever en kandidaat bij elkaar rekening houdende met alle wettelijke normen. Vandaar mijn samenwerking met een partner die certificaten als het ABU lidmaatschap, SNA keurmerk en de NEN 4400-1 certificering in haar bezit heeft. Kandidaten werkzaam op alle niveaus vinden bij Victorie People een nieuwe uitdaging.

Onze visie

Victorie People bemiddelt met daadkracht en op een transparante wijze tot de perfecte match tussen werkgever en kandidaat gerealiseerd is. Als strategisch partner sta ik voor langdurige samenwerking met mijn relaties. “Get the job done!”

Als eerste de nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg altijd als eerste bericht wanneer een nieuwe vacature beschikbaar komt.