Referenties

Ons doel is om talentvolle kandidaten te verbinden met organisaties waarbij zij passen qua kennis en vaardigheden, maar ook op persoonlijkheid. Deze benadering zorgt voor veel positieve reacties bij zowel onze kandidates als organisaties.

WAT ANDEREN ZEGGEN

John van Stek

Werving en Selectie/Business Development, Tebulo Engineering

Oprechte betrokkenheid, een aanstekelijk enthousiasme in combinatie met een professionele aanpak is datgene waar Ron Hermans van Hermans Werving & Advies voor staat. In een vergrijzende markt waar de vraag voor hoger opgeleid (technisch) personeel meer en meer een issue wordt kan ik Ron Hermans met zijn organisatie Victorie People van harte aanbevelen om als intermediair op treden bij het invullen van uw personeelsvraagstukken. John van Stek, Tebulo Engineering B.V.

Madelon van den Heiligenberg

Senior HR Business partner , DB Schenker Rail Nederland NV

Ron is een sterke manager met een ongelooflijke passie voor het Retail vak! Ik heb Ron ervaren als een manager waar goed samen mee te werken valt en die open staat voor feedback en ook goed in staat is om feedback te geven.

Helen Bogaers

HR Manager, Libra Energy

Ik heb Ron Hermans gevraagd om een magazijnmanager en een aantal magazijnmedewerkers voor ons, Libra Energy bv, te werven en de eerste selectie hiervoor te doen en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van zijn dienstverlening. Wij zijn erg blij met onze nieuwe collega’s. Ik kan Ron van harte aanbevelen.

Atheer Zubaidi

Mechanial Design Engineer , Tebulo Engineering B.V

I realized if Ron would like to achieve something, he never gives up, because he was in contact with me for a while, finally he found a good job match. Anytime I needed his support, he managed to arrange things in a short notice, this makes him different from many other people which I worked with them..He’s professional, likeable and he doesn’t give up. I highly recommend working with Ron if you are looking for a new job.

Op zoek naar een nieuwe baan of talentvol personeel?

Meld je geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief met de nieuwste vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op.