Krapte op arbeidsmarkt

Krapte op de arbeidsmarkt voelbaar vrijwel in alle sectoren!

Het invullen van vacatures is op dit moment hoofdpijn dossier nr 1 bij de meeste bedrijven.

Niet alleen het invullen van openstaande vacatures wordt als probleem gezien. Het heeft zijn weerslag op de totale organisatie, medewerkers werken structureel over, burn-out ligt op de loer, verzuim schiet omhoog waardoor je in een neergaande spiraal terecht komt. Klanten lopen weg omdat je niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen. Wij zijn dan ook continue in gesprek met talentvolle medewerkers die zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt, Hoe mooi is het wanneer wij dan uw bedrijf kunnen noemen als potentiële werkgever!!

Openstaande vacatures en moeite om deze in te vullen….. neem tijdig contact met ons op en wij ondersteunen u graag met het invullen van uw openstaande vacatures.

Steeds meer kandidaten weten ons te vinden door mond op mond reclame. Wij hebben interessante vacatures en kandidaten weten dat wij ook selectief zijn naar wie onze klanten zijn. Uiteindelijk wil je natuurlijk bij een interessante topwerkgever komen te werken. Wij streven er ook naar om samen te werken met bedrijven waarvan wij weten dat bij deze bedrijven het personeel een belangrijke en gewaardeerde schakel zijn. Bent u deze werkgever dan komen wij graag met u in contact om onze top kandidaten voor te stellen.