Telefoniste (partime)

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde telefoniste.

Organisatie:

Onze opdrachtgever is een antwoordservice met ruim 20 jaar ervaring. Zij beantwoorden de telefoon voor zo’n 180 klanten uit verschillende branches. Van notariskantoor tot aannemingsbedrijf en van museum tot verhuisbedrijf, het klantenbestand is zeer divers. En dat maakt deze baan als telefoniste nou juist zo leuk! Niet één gesprek is hetzelfde, je hebt steeds een andere pet op als telefoniste.

Functieomschrijving:

Na een inwerkperiode van ca. 6 dagdelen ga je als telefoniste meedraaien in het vaste en hechte team van ervaren telefonistes waarvan een groot deel al langer dan 5 jaar in dienst is. Je beantwoordt de binnenkomende gesprekken vriendelijk en servicegericht en handelt de berichten op de computer af.

Maar dat is niet het enige! Ook agendabeheer behoort tot het takenpakket, want dat doen zij voor een aantal klanten in de medische wereld.

Wat bieden zij?

Een leuke en afwisselende baan als telefoniste met enthousiaste collega’s. Een parttimefunctie met flexibele werktijden in overleg met de werkgever. Het betreft hier een baan voor 2-3 dagdelen a 4,5 uur per dag.

Als je volledig bent ingewerkt en zelfstandig kunt werken dan behoort thuiswerken tot de mogelijkheid.

Wat zoeken zij?

Een vrolijke, collegiale en enthousiaste telefoniste die zich prettig voelt in een hectische omgeving. Het salaris is € 11,80 bruto per uur.

Ben de jij telefoniste en 2-3 dagdelen per week beschikbaar, woonachtig in (omgeving van) Purmerend, heb je relevante werkervaring en beheers je de Nederlandse en Engelse taal?

Reageer dan snel!

Dat kan door je aan te melden via deze link. De sollicitatie kun je richten t.a.v. Ron Hermans.