HR Officer (28-32 uur)

Ben jij onze nieuwe collega HR Officer die ons team komt versterken? Geloof jij in de impact van HR op een bedrijf? En weet jij exact welke interventies er ingezet moeten worden om een organisatie te beïnvloeden. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:

Onze opdrachtgever streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. Ze zijn een klantgerichte corporatie en gaan uitdagingen met overtuiging aan. Hun hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met hun partners. Op dit moment zijn zij volop in beweging om een betere invulling te geven aan hun waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functieomschrijving:

Je start jouw dag dynamisch met diverse vraagstukken. Denk aan: hoe voeren we het werving & selectie proces uit en wat kan beter? Hoe zorgen we ervoor dat mutaties snel en correct worden verwerkt? Tussendoor sta jij onze medewerkers te woord, verricht je praktische/operationele HR ondersteuning o.a. door het inplannen van trainingen, verzorgen van onboarding en het aanleveren van data voor rapportages. Aan het einde van de dag bel je ook nog even met onze afdeling Finance en payroll outsourcingspartner om te zorgen dat de loonrun correct en op tijd is. Kortom, een hele uitdagende functie binnen ons P&O team, waarbij je zelf je agenda en prioriteiten indeelt.

Jouw belangrijkste taken als HR Officer:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen en zorgt ervoor dat je de juiste collega’s aanhaakt om een compleet antwoord te geven.
 • Je beheert en optimaliseert de personeelsadministratie inclusief delivery van payroll, controle en verwerking.
 • Je zorgt voor een correcte afhandeling van de afgesproken arbeidsvoorwaarden en informeert de medewerkers hierover.
 • Je lost samen met het P&O team complexe vraagstukken op en zorgt er zo voor dat het team optimaal draait.
 • Je zorgt voor proces optimalisatie en draagt bij aan verbeterslagen.


Wie ben jij?
Je bent een aanpakker met een lange adem. Je hebt een open persoonlijkheid, een frisse visie en beschikt over overtuigingskracht. Je bent analytisch, overziet het grote geheel en houdt overzicht.

 • HBO/WO denk- en werkniveau.
 • Relevante (werk)ervaring op strategisch gebied.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen HR.
 • Ervaring met HRIS software pakketten en goede kennis van Microsoft Office.
 • Administratief talent, effectief en organisatiesensitief.

Wat bieden zij?

 • Een plezierige werkomgeving met volop uitdaging.
 • Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal € 3.789,- bruto (schaal G) per maand o.b.v. 36 uur per week.
 • Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden o.a. bruto gratificatie, netto welzijnsbudget, netto gratificatie, 8% vakantiegeld, vakantiedagen + de mogelijkheid om extra uren te kopen.
 • De pensioenregeling is een middelloonregeling; SPW Pensioen – werknemersbijdrage cao 8,44%, werkgeversdeel 18,56%.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in bovenstaande profiel van HR Officer? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.

Screening
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Onze opdrachtgever zet hiervoor het proces in gang.