Online marketeer

Wil jij het verschil maken bij één van de toonaangevende bedrijven die midden in de energietransitie actief is? Ben jij de online marketeer met de nodige ervaring en wil je een volgende stap maken?

Over het bedrijf:

Warmgarant is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd te Diemen. Zoals de naam al enigszins prijsgeeft, bieden wij oplossingen voor een warm huis. Warmgarant is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van cv-ketels en hybride warmtepompen aan particulieren. Wij hebben een landelijk netwerk van meer dan 75 erkende installatiebedrijven waar wij mee samenwerken. Sinds 2021 zijn de hybride warmtepompen toegevoegd aan ons aanbod. Voor deze tak binnen ons bedrijf willen we graag zelf de kennis en kunde in huis hebben. Naast Warmgarant hebben wij ook ATAGwarmte en WarmteThuis.

Kenmerkend aan onze strategie is het aangaan van lange termijn relaties met klanten in plaats van een eenmalige verkoop (bijv. ons service abonnement). Mede door dit unieke concept en de continue focus op klanttevredenheid is Warmgarant op dit moment een van de snelst groeiende spelers in de markt. Ook met onze medewerkers en installateurs willen wij graag een langdurige relatie aangaan.

Vanaf de eerste dag is (online) marketing al super belangrijk geweest. Als één van de eersten in de branche maakten de bedrijven de overstap naar een volledige online webshop.

Over de afdeling:

Wij hebben momenteel drie enthousiaste fulltime marketeers en zijn op zoek naar een nieuwe collega. Samenwerking is heel belangrijk. Gegeven onze kleine platte organisatie rapporteren de marketeers rechtstreeks ‘aan de eindbaas’, die ook een marketing achtergrond heeft. Marketeers zijn hands-on en werken ook samen met diverse externe professionals voor design, bouw en SEA. De bedrijven willen de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen in de energietransitie en het verduurzamen van Nederland. De gezamenlijke bedrijven hebben een jaarlijkse omzet van 30 miljoen euro. Het totale marketingbudget bedraagt ca 5%, 1,5 miljoen euro.

Over de functie:

Je bent (mede) verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten die gericht zijn op de verkoop van producten en diensten en het ontwikkelen en uitbouwen van klantrelaties.

Je geeft de strategie van Warmgarant, ATAGwarmte en WarmteThuis mede vorm en zorgt voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Je maakt daarbij gebruik van uiteenlopende vormen van (online) marketing. Je voert de strategie uit, anticipeert op tussentijdse resultaten, ziet kansen in de markt en rapporteert op de voortgang.

Waar nodig werk je samen met professionals op gebieden als UX, UI, SEA en SEO. Maar aangezien wij ook partner zijn van Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zal ook traditionele Marketing Communicatie tot je pakket behoren. Zo maken wij elke maand een advertentie voor in het magazine. Je hebt ervaring/kennis van diverse onlinesystemen en tooling als Google Analytics, WordPress, Dynamicweb en Salesforce. Of je bent uiteraard graag bereid benodigde kennis op te doen. Je onderzoekt klantwensen, overziet het creatieve proces van productontwikkeling en proposities en denkt actief mee bij de uitvoering.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste positieve collega, met liefde voor het vak. Je hebt een Hbo-opleiding in de richting van marketing en communicatie en hetliefst met de nodige relevante werkervaring. Verder heb je kennis van diverse online marketing tools, denk aan Google Analytics en CMS- en CRM systemen. Je bent ook iemand die er niet voor schroomt om de mouwen op te stropen. Door samenwerking bereik je meer dan alleen. Bovendien ben je creatief en resultaatgericht. Je hebt affiniteit met techniek en de installatiebranche.

Wat wij jou bieden:

· Een functie voor 32-40 uur per week met een salaris tussen de €3000,- tot €3750,- per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.

· Pensioen, vakantiegeld, 25 vakantiedagen.

· Ontwikkelmogelijkheden en ondersteuning bij studie is bij ons vanzelfsprekend.

· Betrokken collega’s; bij Warmgarant hangt een gezellige sfeer waar je jezelf kan zijn.

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je als online marketeer werken in een leuk team, met een ontspannen sfeer en waar plezier in het werk en resultaten behalen samengaan? Dan maken we graag beter kennis met je. Neem contact op met Ron Hermans (recruiter) via of 06 – 81 70 19 10. We kijken uit naar je reactie. Reageren mag ook door je aan te melden via deze link.