Secretaresse regio Amsterdam

Organisatie:

Voor een advocatenkantoor te Amsterdam zoeken wij per direct een fulltime, ervaren, enthousiaste en gedreven secretaresse.

Onze opdrachtgever is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Internationaal georiënteerd, maar met een stevige fundering in de Nederlandse bodem. Het kantoor kenmerkt zich door de korte lijnen. Bij dit kantoor weet je altijd wie er voor je werkt en zijn de advocaten makkelijk en direct benaderbaar. Hun omvang brengt mee dat we zij de cliënten persoonlijk kennen, maar toch met voldoende mensen zijn om snel veel werk te kunnen verzetten en vrijwel alle juridische specialismen te kunnen inzetten. Kwaliteit en passie voor het vak staan centraal, naast directe toepasbaarheid van hun adviezen.

Zij zijn een commercieel kantoor waar hard gewerkt wordt, maar waarbij zij het plezier in het werk niet uit het oog verliezen. Hartelijke collegiale informele verhoudingen vinden zij daarbij heel belangrijk. Een kantoor waar je jezelf kan en mag zijn en waar respect voor elkaar hoog in het vaandel staat. Zij organiseren geregeld sociale en sportieve uitjes voor alle medewerkers.

Functieomschrijving:

Wat ga je doen?

Als secretaresse werk je mee in de dagelijkse praktijk van ongeveer 5 advocaten, draagt zorg voor efficiënt agendabeheer en het plannen en voorbereiden van afspraken en vergaderingen. Je zorgt voor correcte dossieropbouw in het DMS systeem en behandelt de daarbij behorende inkomende en uitgaande stukken. Verder maak je maandelijks de declaraties aan in Legal Sense en verzendt deze aan cliënten. Je behandelt veel verschillende zaken tegelijkertijd en verwerkt deze zelfstandig. In dat kader wordt van jou een grote mate van nauwkeurigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht.

Wat breng jij mee:

Je bent een enthousiaste collega voor een team van 5 secretaresses die ervoor zorgt dat voor zijn/haar advocaten alles op rolletjes loopt. Je hebt HBO werk en denk niveau. Daarnaast heb je enige ervaring als secretaresse, bij voorkeur binnen de advocatuur of de zakelijke dienstverlening. Je bent een teamplayer, die ook in staat is zelfstandig te werken en taken naar eigen inzicht te prioriteren. Je bent pro-actief, stressbestendig, flexibel, ook voor wat betreft het inspringen bij en overnemen van taken van collega’s. Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed in woord en geschrift en beheers je het MS Office pakket.

Arbeidsvoorwaarden:

  • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld waaronder een goede pensioenregeling en een dertiende maand;
  • Wij bieden jou een arbeidscontact aan van 4 dagen in de week;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring;
  • Werktijden van 9:00 tot 17:30 uur met een uur pauze (flexibiliteit wordt wel verwacht bij urgente zaken);
  • Elk dag lunch volledig verzorgd door kantoor;
  • 27 vakantiedagen en vanaf 40 jaar elke 5 jaar een extra dag erbij;
  • volledige reiskostenvergoeding op basis van 2e klas indien woonachtig buiten Amsterdam
  • een warme collegiale werksfeer in een prachtig gebouw in het centrum van Amsterdam.

Selectieprocedure:

Herken jij zelf in de bovenstaande profiel Secretaresse? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.