algemeen medewerker(ster) uitgeverij

Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Organisatie:

Wegens groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker(ster) uitgeverij. Onze opdrachtgever is een uitgeverij voor trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een ijzersterk verhaal. Non-fictie of fictie is niet belangrijk, als het maar to the point is en met een doel. Deze uitgeverij is geen traditionele uitgeverij van boeken. Zij doen het graag anders. Hun manier van uitgeven is een hybride vorm. Het is een mix van zelf uitgeven met behulp van experts waar dat nodig is in het schrijf- en uitgeefproces. Ze spelen in op de eigenwijsheid, eigen kunde en eigen kennis van de auteurs. Dit zijn dan ook voornamelijk ondernemers. Voor hen is deze manier ideaal om hun boek op de markt te brengen. Ze zijn dan ook op zoek naar trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een bijzonder verhaal die het podium willen pakken met hun boek, die zichtbaar willen zijn, iets willen nalaten en streven naar expertstatus.

De functie:

Zij zoeken per februari 2024 een algemeen medewerker(ster) uitgeverij voor drie dagdelen van 5 uur. In deze rol is het belangrijk dat je zelfstandig meerdere taken tegelijk kunt afhandelen. Door de afwisselende werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Hieronder een kleine greep uit de werkzaamheden.

– Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post).

– Beheren van de agenda

– Fungeren als aanspreekpunt, zowel intern als extern

– Invoeren en beheren van nieuwe klantgegevens

– Zeer ruime en goede ervaring met Office Word en PowerPoint

Functieprofiel:

Als algemeen medewerker uitgeverij ben je gestructureerd en kan goed organiseren en weet onze toch wel beetje chaotische eigenaar daarbij goed te ondersteunen. Een opleiding op mbo niveau 4 heeft onze voorkeur. Je bent bekend met office 365, met name outlook. Je bent goed in de Nederlandse taal in woord en schrift. Uiteraard heb jij een passie voor lezen.

Wat breng jij mee!

– Klantgericht zijn

– Assertief zijn, grenzen stellen en helder en resoluut communiceren

– Integer zijn, met vertrouwelijke informatie omgaan

– Accuraat zijn

– Proactieve houding

– Zelfstandig goed functioneren

– Communicatief vaardig

– Prioriteiten kunnen stellen en plannen

– Je bent woon achtend in de omgeving Alkmaar

Wat bieden zij:

Een hele leuke functie die je samen met de eigenaresse gaat invullen. Flexibele werktijden in overleg met de eigenaresse. Je kunt natuurlijk rekenen op een marktconform salaris. Het betreft hier een parttime baan van 15 uur per week, verdeeld over 3 vaste dagdelen. Je krijgt een laptop van de zaak. Eventueel hybride werken is bespreekbaar maar minimaal één dag in de week op kantoor.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel van algemeen medewerkster uitgeverij? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. De sollicitatie kunt u richten aan Ron Hermans.