Vastgoedontwikkelaar (36 uur per week)

Ben jij een ervaren professional die zich verantwoordelijk voelt voor het gehele ontwikkeltraject van woningen, voor zowel nieuwbouw-, transformatie- als renovatieprojecten. Wil je bijdragen aan een optimale samenwerking, zowel intern als met externe partijen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:

Onze opdrachtgever streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. Ze zijn een klantgerichte corporatie en gaan uitdagingen met overtuiging aan. Hun hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met hun partners. Op dit moment zijn zij volop in beweging om een betere invulling te geven aan hun waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever heeft een duidelijk beeld van haar verhuurportefeuille voor de komende jaren. Om die reden moet een deel van het huidige vastgoed aangepast of vernieuwd worden. De zogenoemde transformatie- en verduurzamings-opgave zijn hierbij een flinke uitdaging. De komende jaren ligt het accent van de werkzaamheden met name op gebiedsontwikkelingen en transformatie van de eigen vastgoedportefeuille.

Als Vastgoedontwikkelaar ga je zelfstandig en resultaat gedreven aan de slag om (complexe) projecten voortvarend op te pakken en af te ronden. Samen met gemeente, (private) partners, stakeholders, (maatschappelijk) ondernemers en toekomstige en huidige bewoners vernieuw jij wijken en buurten. Tijdens het ontwikkelproces werk je nauw samen met het team om te zorgen dat de kaders bewaakt worden, de project-fasedocumenten kloppen en kijk je met een kritische blik naar waar processen verbeterd kunnen worden.

Bij onze opdrachtgever werken ze aan bijzondere projecten en staat verduurzaming hoog op de agenda. Kortom, jouw kans om bij een leuke afdeling complexe vastgoedprojecten van begin tot eind tot een succes te maken. Dat doe je met collega’s die vanuit het sociale-, technische- en procesmatige ieder hun eigen expertise inbrengen.


Wie ben jij?

Je weet de juiste partijen in de markt te verbinden aan de opgaven die Pré Wonen heeft in de (her)ontwikkeling van vastgoed. Je wordt enthousiast van projectmatig werken en houdt ervan om aan projecten te werken met een duidelijk begin en einde.

 • WO werk- en denkniveau.
 • Bouwkundige kennis en algemene kennis van volkshuisvesting.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het zelfstandig begeleiden van projecten.
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving bij planontwikkeling en ruimtelijke ordening.
 • Heldere communicatiestijl met een duidelijke visie en missie.
 • Gedreven, sociaal en relatiegericht.
 • Stelt prioriteiten ten behoeve van gezamenlijke en eigen resultaten
 • Houdt rekening met kosten en opbrengsten op korte en lange termijn.
 • Bereikt resultaat met zo min mogelijk verspilling van energie en middelen.

Wat bieden zij?

 • Een plezierige werkomgeving met volop uitdaging. Je krijgt bij ons kansen om te groeien en werkt vanaf het eerste moment aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.
 • Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal € 6.544,- bruto (schaal l) per maand o.b.v. 36 uur per week.
 • Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden o.a. bruto gratificatie, netto welzijnsbudget, netto gratificatie, 8% vakantiegeld, vakantiedagen + de mogelijkheid om extra uren te kopen.
 • De pensioenregeling is een middelloonregeling; SPW Pensioen – werknemersbijdrage cao 8,44%, werkgeversdeel 18,56%.


Selectieprocedure:

Herken jij zelf in bovenstaande profiel van vastgoedontwikkelaar? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Je mag jouw reactie sturen t.a.v. Ron Hermans.

Screening
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Onze opdrachtgever zet hiervoor het proces in gang.