Telefoniste (parttime)

Ben jij die leuke, vriendelijke en collegiale telefoniste? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn zij:

Wegens uitbreiding van het gezellige team van telefonistes zijn zij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde telefonistes. Onze opdrachtgever is een antwoordservice met ruim 22 jaar ervaring en beantwoordt de telefoon voor een groot aantal klanten uit verschillende branches. Met hun gevarieerde klantenbestand, van notariskantoor tot aannemingsbedrijf en van museum tot verhuisbedrijf is geen gesprek hetzelfde en is het werk als telefoniste zeer afwisselend.

Functieomschrijving:

Als telefoniste van onze antwoordservice beantwoordt je de binnenkomende gesprekken van de klanten vriendelijk en servicegericht. Je noteert de boodschap van de beller, maakt eventueel afspraken in de agenda van de klant of verbind een gesprek door naar de klant en handelt de berichten op de computer af.

Interne opleiding:

Service en kwaliteit staan bij hoog in het vaandel! Een tevreden beller is een tevreden klant. Je krijgt dan ook een gedegen interne opleiding waarmee jij in staat bent om de bellers van hun klanten op de juiste manier te woord te staan en te helpen. Je wordt hierbij ondersteund door moderne software en telefoonsystemen en een team van ervaren collega’s die jou graag zullen ondersteunen om ook jouw werk tot een succes te maken.

Zoals gezegd zullen jouw werkzaamheden bij deze telefoondienst beginnen met een inwerkperiode van ca. 6 dagdelen waarin onder één op één begeleiding mee gaat draaien in het vaste en hechte team van ervaren telefonistes waarvan een groot deel al langer dan 5 jaar in dienst is.

Thuiswerken of op kantoor:

Onze klant heeft een kantoor met moderne en ruime werkplekken. Het grootste deel van de collega’s geeft er de voorkeur aan om de meeste diensten op kantoor te werken. Wanneer jij dat liever wil dan bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om thuis te werken. Na een volledige inwerkperiode hebben onze telefonistes de vrijheid om voor een gedeelte van de week thuis te werken.

Werktijden en dienstverband:

Als telefoniste van onze telefoonservice werk je in diensten van maximaal 5 uur. Je werkt dan in een ochtenddienst of middagdienst tussen 08:30 tot 17:30. Deze vacature is voor 2 of 3 dagdelen per week. Jouw diensten worden, natuurlijk in overleg met jou, ingeroosterd door de office manager. Hiervoor gebruiken zij een App waarin je jouw rooster dus altijd ruim van tevoren kan zien. Voor zover mogelijk wordt jij altijd op dezelfde dagen en tijden ingeroosterd zodat jij zelf ook duidelijk kan zien wanneer jij vrij bent. Met de App kan je ook diensten ruilen met collega’s, je vakanties aanvragen etc. Zij investeren graag in hun medewerkers en bieden alle medewerkers dan ook het uitzicht op een vaste baan.

Wat zoeken wij?

Een vrolijke, collegiale en enthousiaste telefoniste die zich prettig voelt in een hectische omgeving!

Verder vragen wij van jou dat jij:

 • de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst;
 • een goede telefoonstem hebt;
 • blind kunt typen;
 • de Engelse taal mondeling in enige mate beheerst;
 • op zoek bent naar een vaste parttime baan;
 • 2 tot 3 dagdelen per week beschikbaar bent;
 • woonachtig bent in (de omgeving) van Purmerend;

Wat bieden wij jou?

 • een prettige werkomgeving met leuke collega’s waarop je, indien nodig, kan terugvallen
 • een goede begeleiding door een ervaren office manager
 • een baan met vrijheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • een vast aantal uren aan per week en uitzicht op een vast contract;
 • een marktconforme beloning met een jaarlijkse salarisstijging;
 • eventuele reiskosten;
 • een thuiswerkvergoeding per gewerkte dienst

Selectieprocedure:

Spreekt dit jou aan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel van telefoniste? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. Reacties kunt u richten aan Ron Hermans.