Accountmanager Marktplaats (zakelijk)

Organisatie:

Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een (bij voorkeur) ervaren accountmanager Marktplaats (zakelijk).

Onze opdrachtgever is al meer dan 15 jaar trotse partner van Marktplaats en 2ehands.be voor de verkoop van displayadvertising. Naast de sales hebben zij binnen het MKB een reputatie opgebouwd als online adviseur waarbij zij de klanten op basis van behoefte custom-made displaycampagnes adviseren met als doel effectief bereik van haar doelgroep binnen Marktplaats.  Zij geloven in de kracht en toegevoegde waarde van communicatie tussen bedrijven en hun toeleveranciers. De diversiteit aan branches zorgen voor een brede oriëntatie binnen dit bedrijf. Met een hecht team werken zij aan het succes van hun opdrachtgevers. Dit succes hebben zij te danken aan enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak en een positieve bedrijfscultuur.

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van klantrelaties en voor het beheer van nieuwe bedrijfscampagnes. We zoeken iemand met passie voor digitale reclame, met een sterk commercieel inzicht en iemand die vaardig is in het benaderen van de juiste partijen om exposure te genereren op dit platform.

Als accountmanager display-advertising van Marktplaats is jouw doel om samen met het salesteam de huidige adverteerdersportefeuille te behouden en deze naar eigen inzicht verder uit te bouwen. Daarnaast geef je adverteerders uitleg over het platform van Marktplaats, presenteer je de vele mogelijkheden en begeleid je hen waar nodig om hun advertenties binnen de juiste rubrieken te tonen. Tijdens de campagne heb je regelmatig klantcontact over de voortgang  en overleg over het desgewenst optimaliseren van de campagne.

Functie eisen:

Je bent dynamisch, gedreven, enthousiast en in staat om op meerdere niveaus contacten te leggen en te onderhouden bij (potentiële) klanten.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent gewend om met targets te werken en om deze te behalen;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met sales;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent ondernemend en hebt sterk commercieel inzicht om de juiste partijen te benaderen;
  • Je bent expert op het gebied van internetmarketing en digitale reclame.

Arbeidsvoorwaarden:

Zij bieden een uitdagende, afwisselende maar vooral dynamische fulltime baan bij een jong en innovatief mediabedrijf waarin je ondernemersgeest uitstekend van pas komt. Je krijgt de volledige vrijheid om naar eigen inzicht toeleveranciers te benaderen die volgens jou de ontvangers (doelgroep) van onze vakgerichte media van dienst kunnen zijn. Uiteraard bieden zij  een aantrekkelijk basissalaris met een prima provisieregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel van accountmanager Marktplaats? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door je aan te melden via deze link. De sollicitatie kunt u richten aan Ron Hermans.